1. Puhelimet ja lisälaitteet
  2. Screenor
  3. Screenor Anti-Blue -näytönsuojalasi Apple iPhone 7 -puhelimelle
Screenor Anti-Blue -näytönsuojalasi Apple iPhone 7 -puhelimelle

Screenor Anti-Blue -näytönsuojalasi Apple iPhone 7 -puhelimelle

  • Karkaistu panssarilasi suojaa silmiäsi ja näyttöä
  • 9 kertaa kovempaa kuin normaali lasi

Iskunkestävästä lasista valmistettu Screenor Anti-Blue -näytönsuojalasi suojaa puhelimesi näyttöä ja silmiäsi. Lasi suodattaa pois unensaantia heikentävän sinisen valon.

Suodattaa sinisen valon ja UV-valon

Screenor Anti-Blue suojaa iPhone 7 -puhelimesi näyttöä ja silmiäsi. Screenor Anti-Blue suodataa puhelimen näytön sinisen valon ja UV-valon. Puhelimen näytön sininen valo saattaa heikentää unenlaatua ja vaikeuttaa nukahtamista. Anti-Blue -suojalasi suodattaa sinisen valon. Samalla se parantaa näytön kontrastia, joten puhelimen näyttö heijastaa kirkkaammin ja terävämmin.

9 kertaa lasia kovempaa kuin lasi

Lämpökäsittelemällä karkaistusta lasista valmistettu suojalasi on 9 kertaa kovempaa kuin normaali lasi. Suojalasin pinnoite häivyttää sormenjäljet ja muut tahrat. Puhelimen näyttöä on miellyttävä käyttää. Kovimmista iskuista suojalasi saattaa hajota, mutta rikkoontuessaan lasi jää levyksi, jolloin se on helppo irrottaa eikä hajoa sirpaleiksi.

Screenor-suojalasilla 3 kk laatutakuu

Screenor Premium Tempered -näytönsuojalasi valmistetaan korkealuokkaisista japanilaisista materiaaleista. Suojalasissa on 3kk laatutakuu kiinnipysymisen, rikkoontumisen, naarmuuntumisen ja asennusvirheiden varalta. Lisätietoa laatutakuusta.

24,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus