1. Puhelimet ja lisälaitteet
  2. Näytönsuojat
  3. Screenor
  4. Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Apple iPhone 14 Pro Max -puhelimelle
Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Apple iPhone 14 Pro Max -puhelimelle

Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Apple iPhone 14 Pro Max -puhelimelle

  • Karkaistu panssarilasi
  • Jopa 11 kertaa lasia kovempaa
  • iPhone 14 Pro Max -malleille

Panssarilasista valmistettu Screenor Full Cover -näytönsuojalasi iPhone 14 Pro Maxille. Suojaa näyttöä iskuilta ja naarmuilta reunoja myöten.

Full Cover -näytönsuojalasi iPhone 14 Pro Max -puhelimelle

Ei enää rikkoutuneita näyttöjä. Erikoisvalmistettu Screenor Full Cover -suojalasi sopii yksi yhteen iPhone 14 Pro Maxin näytön ja etupaneelin kanssa. Full Cover -näytönsuojalasi kattaa koko puhelimen näytön ja kaartuu näytön sivuille suojaten näyttöä myös sivuilta. Iskunkestävä näytönsuojalasi tarjoaa parhaan mahdollisen suojan iskuja ja naarmuja vastaan.

Helppo asentaa

Asenna näytönsuojalasi käden käänteessä. Full Cover -lasi kiinnittyy näyttöön reunoistansa ja näytönsuojalasin reunoissa on puhelimen mustaa reunusta vastaava musta reunus. Paketissa on mukana suomenkieliset asennusohjeet, puhdistusliinat ja kohdistustarra.

9 kertaa lasia kovempaa

Lämpökäsitelty karkaistu lasi on jopa 11 kertaa normaalia lasia kovempaa. Suojalasin pinnoite häivyttää sormenjäljet ja muut tahrat. Puhelimen näyttöä on miellyttävä käyttää eikä suojalasi vääristä näytön värejä tai kuvan terävyyttä. Kovimmista iskuista suojalasi saattaa hajota, mutta rikkoontuessaan lasi jää levyksi, jolloin se on helppo irrottaa.

Screenor-suojalasilla 3 kk laatutakuu

Screenor Tempered -näytönsuojalasi valmistetaan korkealuokkaisista japanilaisista materiaaleista. Suojalasissa on 3 kk:n laatutakuu asennuksen, kiinnipysymisen, rikkoontumisen ja naarmuuntumisen varalta. Lisätietoa laatutakuusta.

29,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

29,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus