1. Puhelimet ja lisälaitteet
  2. Screenor
  3. Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Galaxy S24 Ultra -puhelimelle
Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Galaxy S24 Ultra -puhelimelle

Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Galaxy S24 Ultra -puhelimelle

  • Karkaistu panssarilasi
  • 9 kertaa kovempaa kuin normaali lasi
  • Samsung Galaxy S24 Ultralle

Panssarilasista valmistettu Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Samsung Galaxy S24 Ultra -puhelimelle. Suojaa puhelimen näyttöä iskuilta ja naarmuilta reunoja myöten.

Full Cover -näytönsuojalasi Samsung Galaxy S24 Ultralle

Ei enää rikkoutuneita näyttöjä. Erikoisvalmistettu Screenor Full Cover -suojalasi sopii yksi yhteen puhelimen näytön ja etupaneelin kanssa. Full Cover -näytönsuojalasi kattaa koko puhelimen näytön ja kaartuu näytön sivuille suojaten näyttöä myös sivuilta. Iskunkestävä näytönsuojalasi tarjoaa parhaan mahdollisen suojan iskuja ja naarmuja vastaan.

Helppo asentaa

Asenna näytönsuojalasi käden käänteessä. Full Cover -lasi kiinnittyy näyttöön reunoistaan ja näytönsuojalasin reunoissa on puhelimen mustaa reunusta vastaava musta reunus. Paketissa on mukana suomenkieliset asennusohjeet, puhdistusliinat ja kohdistustarra.

9 kertaa lasia kovempaa

Lämpökäsitelty karkaistu lasi on jopa 9 kertaa normaalia lasia kovempaa. Suojalasin pinnoite häivyttää sormenjäljet ja muut tahrat. Puhelimen näyttöä on miellyttävä käyttää eikä suojalasi vääristä näytön värejä tai kuvan terävyyttä. Kovimmista iskuista suojalasi saattaa hajota, mutta rikkoontuessaan lasi jää levyksi, jolloin se on helppo irrottaa. Suojalasi sopii täydellisesti Screenor-suojakuorien kanssa, joten saat täyden suojan puhelimellesi.

Screenor-suojalasilla 3 kk laatutakuu

Screenor Full Cover -näytönsuojalasi valmistetaan korkealuokkaisista japanilaisista materiaaleista. Suojalasissa on 3 kk:n laatutakuu asennuksen, kiinnipysymisen, rikkoontumisen ja naarmuuntumisen varalta. Lisätietoa laatutakuusta.

29,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

29,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus