1. Puhelimet ja lisälaitteet
  2. Screenor
  3. Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Galaxy Tab A9+ -tabletille
Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Galaxy Tab A9+ -tabletille

Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Galaxy Tab A9+ -tabletille

  • Suojaa näyttöä iskuilta reunoja myöten
  • Karkaistu panssarilasi on 9 kertaa lasia kovempaa
  • Sopii Samsung Galaxy A9+ -tabletille

Panssarilasista valmistettu Screenor Full Cover -näytönsuojalasi 11-tuumaiselle Samsung Galaxy A9+ -tabletille. Suojaa näyttöä iskuilta ja naarmuilta reunoja myöten.

Full Cover -näytönsuojalasi Samsung Galaxy A9+ -tabletille

Ei enää rikkoutuneita näyttöjä. Erikoisvalmistettu Screenor Full Cover -suojalasi sopii yksi yhteen Galaxy A9+ -tabletin näytön ja etupaneelin kanssa. Full Cover -näytönsuojalasi kattaa koko laitteen näytön ja kaartuu näytön sivuille suojaten näyttöä myös sivuilta. Iskunkestävä näytönsuojalasi tarjoaa parhaan mahdollisen suojan iskuja ja naarmuja vastaan.

Helppo asentaa

Asenna näytönsuojalasi käden käänteessä. Full Cover -lasi kiinnittyy näyttöön reunoistansa ja näytönsuojalasin reunoissa on tabletin mustaa reunusta vastaava musta reunus. Paketissa on mukana suomenkieliset asennusohjeet, puhdistusliinat ja kohdistustarra.

9 kertaa lasia kovempaa

Lämpökäsitelty karkaistu lasi on jopa 9 kertaa normaalia lasia kovempaa. Suojalasin pinnoite häivyttää sormenjäljet ja muut tahrat. Näyttöä on miellyttävä käyttää eikä suojalasi vääristä näytön värejä tai kuvan terävyyttä. Kovimmista iskuista suojalasi saattaa hajota, mutta rikkoontuessaan lasi jää levyksi, jolloin se on helppo irrottaa.

Screenor-suojalaseilla 3 kk Laatutakuu

Screenor Privacy 360 -näytönsuojalasi valmistetaan korkealuokkaisista japanilaisista materiaaleista. Laadun takeeksi, Screenor myöntää ainutlaatuisen 3 kuukauden Laatutakuun kiinnipysymisen, rikkoontumisen, naarmuuntumisen ja asennusvirheiden varalta. Lisätietoa laatutakuusta.

29,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

29,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus