1. Tabletit ja lisälaitteet
  2. Screenor
  3. Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Honor Pad X8 -tabletille
Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Honor Pad X8 -tabletille

Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Honor Pad X8 -tabletille

  • Suojaa näyttöä iskuilta reunoja myöten
  • Karkaistu panssarilasi on 9 kertaa lasia kovempaa
  • Sopii Honor Pad X8 -tabletille

Panssarilasista valmistettu Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Honor Pad X8 -tabletille. Suojaa näyttöä iskuilta ja naarmuilta reunoja myöten.

Full Cover -näytönsuojalasi Honor Pad X8 -tabletille

Ei enää rikkoutuneita näyttöjä. Erikoisvalmistettu Screenor Full Cover -suojalasi sopii yksi yhteen Honor Pad X8:n näytön ja etupaneelin kanssa. Full Cover -näytönsuojalasi kattaa koko laitteen näytön ja kaartuu näytön sivuille suojaten näyttöä myös sivuilta. Iskunkestävä näytönsuojalasi tarjoaa parhaan mahdollisen suojan iskuja ja naarmuja vastaan.

Helppo asentaa

Asenna näytönsuojalasi käden käänteessä. Full Cover -lasi kiinnittyy näyttöön reunoistansa ja näytönsuojalasin reunoissa on tabletin mustaa reunusta vastaava musta reunus. Paketissa on mukana suomenkieliset asennusohjeet, puhdistusliinat ja kohdistustarra.

9 kertaa lasia kovempaa

Lämpökäsitelty karkaistu lasi on jopa 9 kertaa normaalia lasia kovempaa. Suojalasin pinnoite häivyttää sormenjäljet ja muut tahrat. Näyttöä on miellyttävä käyttää eikä suojalasi vääristä näytön värejä tai kuvan terävyyttä. Kovimmista iskuista suojalasi saattaa hajota, mutta rikkoontuessaan lasi jää levyksi, jolloin se on helppo irrottaa.

Screenor-suojalasilla 3 kk laatutakuu 

Screenor Full Cover -näytönsuojalasi valmistetaan korkealuokkaisista materiaaleista. Suojalasissa on 3 kk:n laatutakuu asennuksen, kiinnipysymisen, rikkoontumisen ja naarmuuntumisen varalta. Lisätietoa laatutakuusta.

9,00 €
30 pv alin hinta 29,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus