1. Puhelimet ja lisälaitteet
  2. Näytönsuojat
  3. Screenor
  4. Screenor Full Cover -näytönsuojalasi iPhone XR/11 -puhelimelle
Screenor Full Cover -näytönsuojalasi iPhone XR/11 -puhelimelle

Screenor Full Cover -näytönsuojalasi iPhone XR/11 -puhelimelle

  • Karkaistu panssarilasi suojaa reunoja myöten
  • Jopa 9 kertaa kovempaa kuin normaali lasi

Iskunkestävästä panssarilasista valmistettu Screenor Full Cover -näytönsuojalasi suojaa puhelimesi näyttöä putoamista, iskuja ja naarmuja vastaan. Ei enää rikkoutuneita näyttöjä. Erikoisvalmistettu Screenor-suojalasi sopii yksi yhteen iPhone XR- ja iPhone 11 -mallien näytön kanssa.

Full Cover -näytönsuojalasi iPhone XR- ja iPhone 11 -mallille

Ei enää rikkoutuneita näyttöjä. Erikoisvalmistettu Screenor Full Cover -suojalasi sopii yksi yhteen iPhone XR:n ja iPhone 11:n näytön ja etupaneelin kanssa. Full Cover -näytönsuojalasi kattaa koko puhelimen näytön ja kaartuu näytön sivuille suojaten näyttöä myös sivuilta. Iskunkestävä näytönsuojalasi tarjoaa parhaan mahdollisen suojan iskuja ja naarmuja vastaan.

Helppo asentaa

Asenna näytönsuojalasi käden käänteessä. Full Cover -lasi kiinnittyy näyttöön reunoistansa ja näytönsuojalasin reunoissa on puhelimen mustaa reunusta vastaava musta reunus. Paketissa on mukana suomenkieliset asennusohjeet, puhdistusliinat ja kohdistustarra.

9 kertaa lasia kovempaa

Lämpökäsitelty karkaistu lasi on jopa 9 kertaa normaalia lasia kovempaa. Suojalasin pinnoite häivyttää sormenjäljet ja muut tahrat. Puhelimen näyttöä on miellyttävä käyttää eikä suojalasi vääristä näytön värejä tai kuvan terävyyttä. Kovimmista iskuista suojalasi saattaa hajota, mutta rikkoontuessaan lasi jää levyksi, jolloin se on helppo irrottaa.

Screenor-suojalasilla 3 kk laatutakuu

Screenor-näytönsuojalasi valmistetaan korkealuokkaisista japanilaisista materiaaleista. Suojalasissa on 3 kk:n laatutakuu asennuksen, kiinnipysymisen, rikkoontumisen ja naarmuuntumisen varalta. Lisätietoa laatutakuusta.

24,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

24,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus