1. Puhelimet ja lisälaitteet
  2. Screenor
  3. Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Nokia G50 -puhelimelle 
Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Nokia G50 -puhelimelle 

Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Nokia G50 -puhelimelle 

  • Karkaistu panssarilasi
  • 9 kertaa kovempaa kuin normaali lasi
  • Nokia G50 -puhelimelle

Panssarilasista valmistettu Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Nokia G50 -puhelimelle. Suojaa puhelimen näyttöä iskuilta ja naarmuilta reunoja myöten. 

Full Cover -näytönsuojalasi Nokia G50 -puhelimelle

Ei enää rikkoutuneita näyttöjä. Erikoisvalmistettu Screenor Full Cover -suojalasi sopii yksi yhteen puhelimen näytön ja etupaneelin kanssa. Full Cover -näytönsuojalasi kattaa koko puhelimen näytön ja kaartuu näytön sivuille suojaten näyttöä myös sivuilta. Iskunkestävä näytönsuojalasi tarjoaa parhaan mahdollisen suojan iskuja ja naarmuja vastaan. 

Helppo asentaa 

Asenna näytönsuojalasi käden käänteessä. Full Cover -lasi kiinnittyy näyttöön reunoistansa ja näytönsuojalasin reunoissa on puhelimen mustaa reunusta vastaava musta reunus. Paketissa on mukana suomenkieliset asennusohjeet, puhdistusliinat ja kohdistustarra. 

9 kertaa lasia kovempaa 

Lämpökäsitelty karkaistu lasi on jopa 9 kertaa normaalia lasia kovempaa. Suojalasin pinnoite häivyttää sormenjäljet ja muut tahrat. Puhelimen näyttöä on miellyttävä käyttää eikä suojalasi vääristä näytön värejä tai kuvan terävyyttä. Kovimmista iskuista suojalasi saattaa hajota, mutta rikkoontuessaan lasi jää levyksi, jolloin se on helppo irrottaa. 

Screenor-suojalaseilla 3 kk Laatutakuu

Screenor-näytönsuojalasit valmistetaan korkealuokkaisista japanilaisista materiaaleista. Laadun takeeksi, Screenor myöntää ainutlaatuisen 3 kuukauden Laatutakuun kiinnipysymisen, rikkoontumisen, naarmuuntumisen ja asennusvirheiden varalta. Lisätietoa laatutakuusta

29,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus