1. Puhelimet ja lisälaitteet
  2. Screenor
  3. Screenor Full Cover -näytönsuojalasi OPPO A17/A18 -puhelimelle
Screenor Full Cover -näytönsuojalasi OPPO A17/A18 -puhelimelle

Screenor Full Cover -näytönsuojalasi OPPO A17/A18 -puhelimelle

  • Karkaistu panssarilasi
  • 9 kertaa kovempaa kuin normaali lasi
  • OPPO A17 ja OPPO A18 -malleille

Panssarilasista valmistettu Screenor Full Cover -näytönsuojalasi OPPO A17- ja OPPO A18 -malleille. Suojaa puhelimen näyttöä iskuilta ja naarmuilta reunoja myöten.  

Full Cover -näytönsuojalasi OPPO A17:lle ja OPPO A18:lle

Ei enää rikkoutuneita näyttöjä. Erikoisvalmistettu Screenor Full Cover -suojalasi sopii yksi yhteen puhelimen näytön ja etupaneelin kanssa. Full Cover -näytönsuojalasi kattaa koko puhelimen näytön ja kaartuu näytön sivuille suojaten näyttöä myös sivuilta. Iskunkestävä näytönsuojalasi tarjoaa parhaan mahdollisen suojan iskuja ja naarmuja vastaan.  

Helppo asentaa  

Asenna näytönsuojalasi käden käänteessä. Full Cover -lasi kiinnittyy näyttöön reunoistansa ja näytönsuojalasin reunoissa on puhelimen mustaa reunusta vastaava musta reunus. Paketissa on mukana suomenkieliset asennusohjeet, puhdistusliinat ja kohdistustarra.  

9 kertaa lasia kovempaa  

Lämpökäsitelty karkaistu lasi on jopa 9 kertaa normaalia lasia kovempaa. Suojalasin pinnoite häivyttää sormenjäljet ja muut tahrat. Puhelimen näyttöä on miellyttävä käyttää eikä suojalasi vääristä näytön värejä tai kuvan terävyyttä. Kovimmista iskuista suojalasi saattaa hajota, mutta rikkoontuessaan lasi jää levyksi, jolloin se on helppo irrottaa.  

Screenor-suojalaseilla 3 kk Laatutakuu

Screenor Privacy 360 -näytönsuojalasi valmistetaan korkealuokkaisista japanilaisista materiaaleista. Laadun takeeksi, Screenor myöntää ainutlaatuisen 3 kuukauden Laatutakuun kiinnipysymisen, rikkoontumisen, naarmuuntumisen ja asennusvirheiden varalta. Lisätietoa laatutakuusta.

29,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

29,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus