1. Puhelimet ja lisälaitteet
  2. Screenor
  3. Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Samsung Galaxy A14 / A14 5G -puhelimille
Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Samsung Galaxy A14 / A14 5G -puhelimille

Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Samsung Galaxy A14 / A14 5G -puhelimille

  • Karkaistu panssarilasi
  • Kiinnittyy puhelimeen erikoismateriaalin avulla
  • Istuu Galaxy A14 ja Galaxy A14 5G -malleille

Panssarilasista valmistettu Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Samsung Galaxy A14 ja Galaxy A14 5G -malleille. Full Cover -näytönsuojalasissa on musta reunus ja erikoismateriaalinsa avulla suojalasi kiinnittyy puhelimeen kokonaan. Suojaa puhelimen näyttöä iskuilta ja naarmuilta reunoja myöten. 

Full Cover -näytönsuojalasi Samsung Galaxy A14- ja Galaxy A14 5G -malleille

Ei enää rikkoutuneita näyttöjä. Erikoisvalmistettu Screenor Full Cover -suojalasi sopii yksi yhteen puhelimen näytön ja etupaneelin kanssa. Full Cover -näytönsuojalasi kattaa koko puhelimen näytön ja kaartuu näytön sivuille suojaten näyttöä myös sivuilta. Läpinäkymättömässä ja huomaamattomassa panssarilasissa on erinomainen kosketustuntuma. Kestävä näytönsuojalasi tarjoaa parhaan mahdollisen suojan iskuja ja naarmuja vastaan. 

Panssarilasi on helppo asentaa 

Asenna näytönsuojalasi käden käänteessä. Full Cover -lasi kiinnittyy näyttöön reunoistansa ja näytönsuojalasin reunoissa on puhelimen mustaa reunusta vastaava musta reunus. Paketissa on mukana suomenkieliset asennusohjeet, puhdistusliinat ja kohdistustarra. 

Screenor-suojalasilla 6 kk laatutakuu 

Screenor Full Cover -näytönsuojalasi valmistetaan korkealuokkaisista materiaaleista. Suojalasissa on 6 kk:n laatutakuu asennuksen, kiinnipysymisen, rikkoontumisen ja naarmuuntumisen varalta. Lisätietoa laatutakuusta.

29,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus