1. Puhelimet ja lisälaitteet
  2. Näytönsuojat
  3. Screenor
  4. Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Samsung Galaxy S23 -puhelimelle
Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Samsung Galaxy S23 -puhelimelle

Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Samsung Galaxy S23 -puhelimelle

  • Karkaistu panssarilasi
  • Kiinnittyy puhelimeen erikoismateriaalin avulla
  • Istuu Galaxy S23 -mallille

Panssarilasista valmistettu Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Samsung Galaxy S23 -puhelimelle. Full Cover -näytönsuojalasissa on musta reunus ja erikoismateriaalinsa avulla suojalasi kiinnittyy puhelimeen kokonaan. Suojaa puhelimen näyttöä iskuilta ja naarmuilta reunoja myöten. 

Full Cover -näytönsuojalasi Samsung Galaxy S23 -puhelimelle

Ei enää rikkoutuneita näyttöjä. Erikoisvalmistettu Screenor Full Cover -suojalasi sopii yksi yhteen puhelimen näytön ja etupaneelin kanssa. Full Cover -näytönsuojalasi kattaa koko puhelimen näytön ja kaartuu näytön sivuille suojaten näyttöä myös sivuilta. Läpinäkymättömässä ja huomaamattomassa panssarilasissa on erinomainen kosketustuntuma. Kestävä näytönsuojalasi tarjoaa parhaan mahdollisen suojan iskuja ja naarmuja vastaan. 

Panssarilasi on helppo asentaa 

Asenna näytönsuojalasi käden käänteessä. Full Cover -lasi kiinnittyy näyttöön reunoistansa ja näytönsuojalasin reunoissa on puhelimen mustaa reunusta vastaava musta reunus. Paketissa on mukana suomenkieliset asennusohjeet, puhdistusliinat ja kohdistustarra. 

Screenor-suojalasilla 3 kk laatutakuu 

Screenor Full Cover -näytönsuojalasi valmistetaan korkealuokkaisista materiaaleista. Suojalasissa on 3 kk:n laatutakuu asennuksen, kiinnipysymisen, rikkoontumisen ja naarmuuntumisen varalta. Lisätietoa laatutakuusta.

29,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

29,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus