1. Puhelimet ja lisälaitteet
  2. Screenor
  3. Screenor Premium -näytönsuojalasi Samsung XCover 7 -puhelimelle
Screenor Premium -näytönsuojalasi Samsung XCover 7 -puhelimelle

Screenor Premium -näytönsuojalasi Samsung XCover 7 -puhelimelle

  • Karkaistu panssarilasi
  • Jopa 11 kertaa lasia kovempaa
  • Sopii Samsung XCover 7 -puhelimelle

Iskunkestävästä panssarilasista valmistettu Screenor-näytönsuojalasi suojaa Samsung XCover 7 -puhelimen näyttöä iskuja ja naarmuja vastaan.

Näytönsuojalasi Samsung XCover 7 -mallille

Ei enää rikkoutuneita näyttöjä. Erikoisvalmistettu Screenor Premium Tempered -suojalasi sopii yksi yhteen Samsung XCover 7 näytön kanssa. Huomaamaton Screenor-näytönsuojalasi suojaa näyttöä naarmuilta ja iskuilta, eikä suojalasin alle pääse pölyä tai muuta roskaa. Näyttöä on miellyttävä käyttää eikä suojalasi vääristä näytön värejä tai kuvan terävyyttä. Suojalasi sopii täydellisesti Screenor-suojakuorien kanssa, joten saat täyden suojan puhelimellesi.

11 kertaa lasia kovempaa

Lämpökäsitelty karkaistu lasi on jopa 11 kertaa normaalia lasia kovempaa. Kovimmista iskuista suojalasi saattaa hajota, mutta rikkoontuessaan lasi jää levyksi, jolloin se on helppo irrottaa. Premium-tason näytönsuojalasi on erikoiskovapinnoitettu Screencoat-menetelmällä, joka muodostaa lasin pintaan kestävän lisäsuojan naarmuuntumista vastaan ja helpottaa poistamaan lasista sormenjäljet.

Screenor-suojalasilla 3 kk laatutakuu

Screenor Tempered -näytönsuojalasi valmistetaan korkealuokkaisista japanilaisista materiaaleista. Suojalasissa on 3 kk:n laatutakuu asennuksen, kiinnipysymisen, rikkoontumisen ja naarmuuntumisen varalta. Lisätietoa laatutakuusta.

29,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

29,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus