1. Puhelimet ja lisälaitteet
  2. Screenor
  3. Screenor Privacy 360 -näytönsuojalasi Apple iPhone 14 Pro Max -puhelimelle
Screenor Privacy 360 -näytönsuojalasi Apple iPhone 14 Pro Max -puhelimelle

Screenor Privacy 360 -näytönsuojalasi Apple iPhone 14 Pro Max -puhelimelle

  • Iskunkestävä näytönsuojalasi
  • Tarjoaa myös näkyvyyssuojaa
  • Sopii iPhone 14 Pro Max -mallille

Iskunkestävä Screenor Privacy 360 -näytönsuojalasi antaa parhaan suojan putoamisia, iskuja ja naarmuja vastaan. Antaa täyden 360° suojan Apple iPhone 14 Pro Max -mallille.

Iskunkestävä panssarilasi iPhone 14 Pro Maxille

Karkaistusta panssarilasista valmistettu Screenor Privacy 360 -näytönsuojalasi suojaa puhelimesi näyttöä putoamiselta, iskuilta sekä naarmuilta ja tarjoaa myös näkyvyyssuojan puhelimen näytölle. Läpinäkyvä ja huomaamaton panssarilasi ei vääristä näytön värejä tai terävyyttä, ja se istuu täydellisesti iPhone 14 Pro Max -puhelimelle.

Jopa 11 kertaa normaalia lasia kovempaa

Screenor-suojalasi on kestävä ja naarmuntumaton käytössä. Screencoat-pinnoitteelta on helppo poistaa tahrat. Lämpökäsitelty karkaistu lasi on jopa 11 kertaa kovempaa kuin normaali lasi. Kovimmista iskuista suojalasi saattaa mennä rikki, mutta rikkoutuessaan suojalasi on helppo poistaa.

Screenor-suojalaseilla 3 kk Laatutakuu

Screenor Privacy 360 -näytönsuojalasi valmistetaan korkealuokkaisista japanilaisista materiaaleista. Laadun takeeksi, Screenor myöntää ainutlaatuisen 3 kuukauden Laatutakuun kiinnipysymisen, rikkoontumisen, naarmuuntumisen ja asennusvirheiden varalta. Lisätietoa laatutakuusta.

29,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus