1. Puhelimet ja lisälaitteet
  2. Screenor
  3. Screenor Privacy 360 -näytönsuojalasi iPhone 15:lle
Screenor Privacy 360 -näytönsuojalasi iPhone 15:lle

Screenor Privacy 360 -näytönsuojalasi iPhone 15:lle

  • Iskunkestävä näytönsuojalasi
  • Tarjoaa 360 asteen näkyvyyssuojan puhelimen näytölle
  • Sopii iPhone 15 -puhelimelle

Iskunkestävä Screenor Privacy 360 -näytönsuojalasi antaa parhaan suojan putoamisia, iskuja ja naarmuja vastaan. Antaa täyden 360° suojan Apple iPhone 15 -mallille.

Iskunkestävä panssarilasi iPhone 15:lle

Karkaistusta panssarilasista valmistettu Screenor Privacy 360 -näytönsuojalasi suojaa puhelimesi näyttöä putoamiselta, iskuilta sekä naarmuilta ja tarjoaa myös näkyvyyssuojan puhelimen näytölle. Läpinäkyvä ja huomaamaton panssarilasi ei vääristä näytön värejä tai terävyyttä, ja se istuu täydellisesti iPhone 15 -puhelimelle.

Jopa 11 kertaa normaalia lasia kovempaa

Screenor-suojalasi on kestävä ja naarmuntumaton käytössä. Screencoat-pinnoitteelta on helppo poistaa tahrat. Lämpökäsitelty karkaistu lasi on jopa 11 kertaa kovempaa kuin normaali lasi. Kovimmista iskuista suojalasi saattaa mennä rikki, mutta rikkoutuessaan suojalasi on helppo poistaa.

Screenor-suojalaseilla 3 kk Laatutakuu

Screenor Privacy 360 -näytönsuojalasi valmistetaan korkealuokkaisista japanilaisista materiaaleista. Laadun takeeksi, Screenor myöntää ainutlaatuisen 3 kuukauden Laatutakuun kiinnipysymisen, rikkoontumisen, naarmuuntumisen ja asennusvirheiden varalta. Lisätietoa laatutakuusta.

29,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

29,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus