TCL S522WE Soundbar
TCL S522WE Soundbar
TCL S522WE Soundbar
TCL S522WE Soundbar

TCL S522WE Soundbar

  • Kotiteatterisi kulmakivi
  • Mukana langaton soundbar ja langaton subwoofer
  • Maksimiteho jopa 200 W

TCL S522WE soundbar tarjoaa tymäkän äänen. Tarkan virityksensä ansiosta soundbar toistaa lempikappaleesi juuri siten, kuin artistit ovat halunneet. Palkitussa belgialaisessa iLabissa testattu sekä viritetty soundbar-kaiutin soi yksinkertaisesti upeasti.

Langaton TCL S522WE Soundbar ja langaton subwoofer

2.1-kanavaisella soundbar-kaiuttimella sekä subwooferilla varustettu TCL S522WE Soundbar parantaa viihdekokemuksesi huoneen täyttävällä upealla äänellä. Langaton soundbar on varustettu Bluetoothilla helppoa suoratoistoa varten ja kaiuttimessa on kolme erillistä kuuntelutilaa: elokuva, musiikki ja uutiset.

Maksimiteho jopa 200 Wattia

Uppoudu toimintaleffan tunnelmaan. 2.1-kanavaisen TCL Soundbar-kaiuttimen 200 W:n maksiteho sekä langattoman subwooferin basso huolehtivat, että kuulet moottorien äänen sekä räjähdykset aivan uudella tavalla.

Helppo asentaa ja täydentää TCL-televisiotasi

Soundbar on helppo sijoittaa seinään tai TV-tasolle. Voit ohjata Soundbaria sen omalla kaukosäätimellä tai TCL-television kaukosäätimellä. HDMI-johdolla liität sen televisioon vain yhdellä johdolla. Mitä ikinä katsot ja kuuntelet, nauti aina täyteläisestä ja selkeästä äänestä.

4,14 €/kk
Yhteensä 149,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

149,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus