1. Älykoti
  2. Wilfa
  3. Wilfa RVC-D4000LIN -robotti-imuri & RVCD-D17 -tyhjennysasema
Wilfa RVC-D4000LIN -robotti-imuri & RVCD-D17 -tyhjennysasema
Wilfa RVC-D4000LIN -robotti-imuri & RVCD-D17 -tyhjennysasema
Wilfa RVC-D4000LIN -robotti-imuri & RVCD-D17 -tyhjennysasema
Wilfa RVC-D4000LIN -robotti-imuri & RVCD-D17 -tyhjennysasema

Wilfa RVC-D4000LIN -robotti-imuri & RVCD-D17 -tyhjennysasema

  • Robotti-imuri ja automaattinen tyhjennysasema
  • Tehokasta siivousta tehokkaasti ja älykkäästi
  • Jopa 5 vuoden takuu

Wilfa RVC-D4000LIN -robottipölynimuri ja Wilfan RVCD-D17 -tyhjennysasema yhdessä ja samassa paketissa

Tällä kokonaisuudella siivous hoituu jopa viikkoja. Robotti-imurin tehokkuus sekä älykäs tekniikka pitävät lattiat puhtaana. Tyhjennysasema lataa robotin ja tyhjentää robotin pölysäiliön ja robotti-imuri on valmiina seuraavaa siivouskertaa varten.

Wilfa-robotti-imuri ja -tyhjennysasema tekevät puhdasta jälkeä

Wilfa RVC-D4000LIN -robottipölynimuri on varustettu edistyksellisellä 360° LiDAR-teknologialla ja tarkoilla sensoreilla, joten robotti liikkuu kodissasi älykkäästi ja tarkasti. Putoamisen estävät sensorit huolehtivat, ettei robotti tipu portaikkoon tai tasanteilta.

Tehokas robotti-imuri lemmikkikotiin

Jopa 4000 Pascalin imuteho poistaa lian, pölyn ja lemmikkien karvat nurkkia ja seinänvierustoja myöden. Wilfa-robotti kulkee ketterästi kynnysten yli ja 9,7 cm matala robotti-imuri mahtuu myös sängyn ja sohvan alle. Tehokkaan imurin lisäksi Wilfa hoitaa moppauksen ja voit säätää moppaukseen käytettävän veden määrää sovelluksella.

Tyhjennysasema tarjoaa vaivattoman puhdistuksen robottipölynimurille

Voimakkaalla puhalluksella ja jopa 17 000 Pascalin imuteholla varustettu Wilfa-tyhjenntysasema tyhjentää robotti-imurin pölysäiliön heti siivouksen jälkeen tai säiliön täyttyessä. 2,5 litran säiliöön mahtuu useamman imuroinnin roskat. Tyhjennysasema puhdistaa robotti-imurimen pölysuodattimen ja imuteho pysyy voimakkaana. Robotti-imurin suodattimen puhdistus onnistuu helposti kun irrotat sen imurista ja asetat sen tyhjennysaseman kalle, jolloin asema puhdistaa suodattimen.

Hallinnoi Wilfa-robotti-imuria suomenkielisellä sovelluksella

Hallinnoi WiFi-yhteensopivaa Wilfa-robotti-imuria älypuhelimellasi, myös silloin kun et ole kotonasi. Helppokäyttöisen suomenkielisen sovelluksen kautta näet imurin tilan sekä säädät siivouksen niin yksityiskohtaisesti kuin haluat. Näet robotin liikkeet sekä imurin osien puhdistus- ja vaihtotarpeet.

698,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus