1. Älykoti
  2. Wilfa
  3. Wilfa RVC-D4000SL -robotti-imuri
Wilfa RVC-D4000SL -robotti-imuri
Wilfa RVC-D4000SL -robotti-imuri
Wilfa RVC-D4000SL -robotti-imuri
Wilfa RVC-D4000SL -robotti-imuri
Wilfa RVC-D4000SL -robotti-imuri
Wilfa RVC-D4000SL -robotti-imuri

Wilfa RVC-D4000SL -robotti-imuri

  • Syväpuhdistava robotti-imuri hankaavalla moppauksella
  • Siivoaa tehokkaasti ja älykkäästi
  • 5 vuoden takuu

Wilfa RVC-D4000SL -robotti-imuri pitää lattiasi täydellisen puhtaina, jotta saat enemmän aikaa kaikkeen muuhun. Sen älykkäät ominaisuudet sekä voimakas imuteho takaavat syvän puhdistuksen niin lattiapinnoille kuin matoille. Värähtelevä, koko lastan leveydeltä hankaava märkämoppaus on omiaan irrottamaan tahrat tehokkaasti. Kynnykset ylittävä, sekä esineet väistävä imuri liikkuu vain 9,7 cm matalan rakenteensa ansiosta vaivatta useimpien sänkyjen ja sohvien alla.

Älykäs ja tehokas Wilfa RVC-D4000SL -robotti-imuri

RVC-D4000SL on varustettu edistyksellisellä 360° LiDAR-teknologialla sekä tarkoilla sensoreilla, joiden ansiosta se liikkuu kodissasi älykkäästi ja tarkasti törmäämättä lattialla oleviin tavaroihin. Putoamisen estävät sensorit puolestaan huolehtivat siitä, että imuria voi huoletta käyttää ylemmissäkin kerroksissa. Jopa 4000 Pa:n imuteho poistaa kaiken lian, pölyn, kotieläinten karvat – nurkkia ja seinänvierustoja myöten. Mattojen syväpuhdistusta varten imuteho nousee automaattisesti.

Hankaava märkämoppaustoiminto värinällä

Tehokkaan imuroinnin lisäksi Wilfa RVC-D4000SL hallitsee myös moppauksen. Lattiat puhdistuvat perusteellisesti täysleveällä mopilla, jonka värisevä ja hankaava liike on tahranpoisto- ja imukyvyltään omaa luokkaansa verrattuna tavanomaisiin moppaaviin robotti-imureihin. Erityisen likaisia lattioita varten voit käyttää pitkäkestoisempaa Y-moppausta, jonka edestakainen liike putsaa saman kohdan useasti.

Sujuva hallinta suomenkielisellä sovelluksella

WiFi-yhteensopiva RVC-D4000SL -robotti-imuri on täysin hallittavissa älypuhelimellasi – myös silloin kun et ole itse kotona. Helppokäyttöisen sovelluksen kautta näet robotti-imurin tilan, sekä saat räätälöityä siivouksen juuri niin yksityiskohtaisesti kuin haluat. Sovelluksen välityksellä seuraat imurin liikkumista reaaliajassa, sekä näet eri osien puhdistus- tai vaihtotarpeen.

469,00 €
30 pv alin hinta 599,00 €
Normaalihinta on edellisen 30 päivän alin hinta
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

469,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus