1. Älykoti
  2. Wilfa
  3. Wilfa RVCD-D17 -tyhjennysasema
Wilfa RVCD-D17 -tyhjennysasema
Wilfa RVCD-D17 -tyhjennysasema
Wilfa RVCD-D17 -tyhjennysasema
Wilfa RVCD-D17 -tyhjennysasema

Wilfa RVCD-D17 -tyhjennysasema

  • Automaattinen tyhjennysasema robotti-imurille
  • Suodattimen puhdistus
  • 5 vuoden takuu

Automaattinen Wilfa RVCD-D17 -tyhjennysasema on ihanteellinen pari robotti-imurillesi. Se pitää huolen pölysäiliön läpikotaisesta tyhjennyksestä jokaisen käyttökerran jälkeen, jonka ansiosta imuri on heti valmiina seuraavaa siivousta varten. Tyylikäs tyhjennysasema lataa robotti-imurin vauhdikkaasti, sekä sisältää toiminnon suodattimen puhdistusta varten. Kätevään säilytystilaan mahtuvat niin tarvikkeet, pölypussit kuin puhdistustyökalutkin. Asema on yhteensopiva kaikkien Wilfa RVC-D4000 -robotti-imureiden kanssa.

Wilfa RVCD-D17 -tyhjennysasema robotti-imurille

Voimakkaalla puhalluksella ja 17 000 Pa:n imuteholla varustettu Wilfa RVCD-D17 -tyhjennysasema tyhjentää robotti-imurin pölysäiliön itsenäisesti ja nopeasti heti siivouksen jälkeen, tai säiliön täyttyessä kesken siivouksen. Asemassa oleva pölypussi on tilavuudeltaan peräti 2,5 litraa, joten roskaa mahtuu useammankin tyhjennyksen edestä.

Vaivaton puhdistus imurin pölysuodattimelle

Wilfa RVCD-D17 -tyhjennysasema sisältää kätevän puhdistustoiminnon, joka puhdistaa robotti-imurin pölysuodattimen tehokkaasti käden käänteessä. Puhtaalla suodattimella imurin imuteho pysyy mahdollisimman voimakkaana, sekä akkuun ja moottoriin kohdistuva rasitus vähäisenä. Suodattimen puhdistus hoituu vaivattomasti irrottamalla se imurista ja asettamalla se tyhjennysaseman kannen alla olevaan paikkaan. Suljettuasi kannen aseman imuteho huolehtii kunnollisesta puhdistuksesta, jonka jälkeen suodatin on jälleen valmiina käyttöön.

299,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus