1. Pelaaminen
  2. Xbox
  3. Xbox Series S 512 Gt -pelikonsoli
Xbox Series S 512 Gt -pelikonsoli
Xbox Series S 512 Gt -pelikonsoli
Xbox Series S 512 Gt -pelikonsoli
Xbox Series S 512 Gt -pelikonsoli

Xbox Series S 512 Gt -pelikonsoli

  • Täysin digitaalinen pelikonsoli
  • Seuraavan sukupolven suorituskyky
  • Kompakti ja tyylikäs muotoilu

Xbox Series S tuo pelaamisen täysin digitaaliseen aikakauteen. Seuraavan sukupolven suorituskyky. Kaikkien aikojen pienin Xbox-konsoli.

Täysin digitaalinen Xbox Series S -pelikonsoli

Aina uutta pelattavaa. Xbox Series S -pelikonsoli tarjoaa käyttöösi laajan digitaalisen pelikirjaston, josta on mahdollista ostaa ja kokea niin uusimmat hittipelit, kuin parhaat klassikotkin – juuri silloin kuin haluat. Täysin digitaalisella Xbox Series S -konsolilla pelisi, tallennuksesi ja varmuuskopiot ovat aina turvallisesti pilvessä.

Pelaa seuraavan sukupolven suorituskyvyllä

Xbox Series S on varustettu 512 Gt:n SSD-asemalla, jonka nopeus yhdistettynä konsolin vahvaan suorituskykyyn mahdollistaa entistä vaikuttavammat pelimaailmat, sekä lyhyemmät latausajat. Jopa 120 kuvaan sekunnissa yltävä kuvanopeus tekee grafiikasta upean sulavaa katseltavaa. AMD:n Zen 2- ja RDNA 2 -arkkitehtuurin tarjoama säteenjäljitys-tekniikka tuo valo- ja varjotehosteisiin vaikuttavan todentunnun.

Langaton ohjain täydellisellä hallinnalla

Series S:n langaton Xbox-ohjain on paitsi näyttävän tyylikäs, myös todella miellyttävän tuntuinen käsissä. Liipasinten ja bumper-painikkeiden kuvioitu pinta antaa hyvän pidon tarkkuutta vaativiin pelitilanteisiin. Jaa-painikkeella puolestaan huippusuoritusten ikuistaminen ja taitojen esittely onnistuu vaivattoman nopeasti.

299,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

299,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus