Puhelimet

Oletko ostamassa uutta puhelinta? Peruspuhelin vai 5G-älypuhelin, iskunkestävä kännykkä vai tämän hetken suosikkipuhelin? Ne kaikki löydät DNA:lta. Nopea toimitus jopa päivässä, kuluton ja koroton DNA Maksuaika.

Rajaa tuotteita

Rajaa tuotteita

Hinta

0 € - 0

Saatavuus

Ominaisuudet

Uusimmat ensin
169 tuotetta
Sivu1 /6

Puhelimet parhaaseen hintaan

Parhaat puhelimet parhaaseen hintaan. DNA:n valikoimasta löydät sinulle sopivan puhelimen, eri hintakategoriassa ja kaipaamillasi ominaisuuksilla.

Peruspuhelin vai älypuhelin?

Uusi puhelin kannattaa valita sen mukaan, mitä ominaisuuksia arvostat uudessa kännykässä ja mitä matkapuhelimella teet. Älypuhelimet on varustettu isokokoisella näytöllä, joten ne sopivat erinomaisesti netin selaamiseen, sovellusten käyttämiseen sekä videoiden katseluun. Lisäksi älypuhelimet on varustettu huippuluokan kameralla, jolla kuvaat kuin järkkärillä. Jos taas haluat, että puhelimessa on pitkäkestoinen, jopa viikkoja kestävä akku, kannattaa valita peruspuhelin.

Kannattaako ostaa 5G-puhelin?

Jos pelaat puhelimella tai katselet leffoja sekä sarjoja suoratoistopalveluista, on 5G-puhelin ehdoton valinta. 5G-yhteydet lupaavat nopeammat yhteydet. Lisäksi 5G-verkoissa on matalampi viive, joten saat kilpailuetua reaaliaikaisesti pelattaviin moninpeleihin. Entistä useampi älypuhelin on 5G-puhelin ja samalla 5G-verkkojen peitto kasvaa koko ajan, joten 5G-puhelin on satsaus tulevaisuuteen.

Tilaa puhelin osamaksulla DNA:lta

Osta puhelin osamaksulla DNA:lta. DNA tarjoaa kuluttoman ja korottoman DNA Maksuajan, jopa kolmeksi vuodeksi, kulut 0 € ja korot 0 %.