Caterpillar Cat -puhelimet

Luotettavat, veden- ja iskunkestävät Caterpi...

Rajaa tuotteita

Ei hakuosumia
Uusimmat ensin

Iskunkestävät Caterpillar-puhelimet DNA:lta

Iskun-, pölyn- ja vedenkestävät Caterpillar-puhelimet ovat tunnettuja kestävyydestään. Äärimmäisiin olosuhteisiin suunnitellut Caterpillarin Cat-puhelimet kestävät kovaakin käsittelyä. DNA:lta löydät Caterpillarin luotettavat peruspuhelimet sekä kosketusnäytölliset Android-puhelimet kaikilla herkuilla.

Luotettava Caterpillar on iskunkestävä ja vedenkestävä puhelin

Caterpillar on synonyymi kestävyydelle. Lähes 100 vuotta sitten perustettu yritys on tunnettu maansiirtokoneistaan, Caterpillar-kengistä sekä iskunkestävistä Caterpillar Cat -puhelimista. Caterpillar-puhelimet istuvat käteen ja niistä saat jämäkän otteen. Cat-puhelimissa on upeita erikoisominaisuuksia, muun muassa lämpökamera. Näitä herkkuja et löydä muualta!

Caterpillar-peruspuhelin vai Android-älypuhelin – kumpi kannattaa valita?

DNA:lta löydät Caterpillarin luotettavat peruspuhelimet ja kosketusnäytöllä varustetut Android-älypuhelimet. Jos kaipaat fyysisiä näppäimiä, valitse Caterpillar Cat B35 -peruspuhelin. Jos haluat, että puhelin on varustettu kaikilla Android-herkuilla, valitse kosketusnäytöllä varustettu Caterpillar CAT S62 Pro. Kumman ikinä valitsit, niin muista, että kaikkia Caterpillar-puhelimia käytät märillä sormilla tai hanskat. Enää ei tarvitse iskeä hanskoja tiskiin, kun käytät puhelinta.

Osta Caterpillar-puhelimet DNA Maksuajalla

Osta Caterpillar-puhelin osamaksulla DNA:lta. DNA tarjoaa kuluttoman ja korottoman DNA Maksuajan, jopa kolmeksi vuodeksi, kulut 0 € ja korot 0 %. Samalla saat pidennetyn 3 vuoden DNA Takuun kaikkiin DNA:lta ostamiisi puhelimiin, ilman lisämaksua.