Xiaomi: Puhelimet

Xiaomi-puhelimet edullisesti, ja nopealla toimituksella DNA:lta.

Rajaa tarkemmin

Saatavuus

Ominaisuudet

Uusimmat ensin
Ei hakuosumia

Xiaomi-puhelimet DNA:lta

Xiaomi-puhelimet on varustettu samoilla huippuominaisuuksilla, kuin lippulaivaluokan premium-puhelimet, mutta fiksuun hintaan. Xiaomi-puhelimien lisäksi DNA:lta Xiaomin hieman edullisemman Pocophones-malliston ohella Xiaomin lippulaivaluokan puhelimet.

Xiaomi Redmi Note 8 Pro vai Xiaomi Mi 10T 5G – kumpi kannattaa ostaa?

Xiaomi-puhelimet on varustettu huippuluokan kameralla ja upealla näytöllä. Ne sopivat erinomaisesti videoiden katseluun sekä pelaamiseen. Suosittu Xiaomi Redmi Note 8 Pro -puhelimessa on neloiskamera, pelitason suoritin sekä tehokas akku. Xiaomi Mi 10T 5G -puhelimessa on vaikuttava kolmoiskamera 8K-videokameralla, upea näyttö 144 hertsin virkistystaajuudella sekä valmius huippunopealle ja viiveettömälle 5G-yhteydelle, joten tästä puhelimesta riittää iloa ja hyötyä pitkälle tulevaisuuteen.

Osta Xiaomi-puhelin DNA Maksuajalla

Osta Xiaomi-puhelin DNA Maksuajalla ja maksa tilauksesi erissä. DNA tarjoaa kuluttoman ja korottoman DNA Maksuajan, jopa kolmeksi vuodeksi, kulut 0 € ja korot 0 %. Samalla saat pidennetyn 3 vuoden DNA Takuun kaikkiin DNA:lta ostamiisi puhelimiin, ilman lisämaksua.