1. Tietokoneet ja lisälaitteet
  2. Apple
  3. Apple MacBook Pro 14 (2023) M3
Apple MacBook Pro 14" (2023) M3 1 Tt, Silver
Apple MacBook Pro 14" (2023) M3 1 Tt, Silver
Apple MacBook Pro 14" (2023) M3 1 Tt, Silver
Apple MacBook Pro 14" (2023) M3 1 Tt, Silver
Apple MacBook Pro 14" (2023) M3 1 Tt, Silver
Apple MacBook Pro 14" (2023) M3 1 Tt, Silver

Apple MacBook Pro 14" (2023) M3 1 Tt, Silver

  • Kovan luokan vauhtia
  • Loistava näyttö
  • Kaikin puolin pro

14 tuuman MacBook Pron huimat nopeudet takaa M3, uskomattoman edistyksellinen siru täynnä kovan luokan vauhtia ja ominaisuuksia. Luokkansa paras akunkesto - jopa 22 tuntia - ja upea Liquid Retina XDR näyttö tekevät siitä ylivertaisen pro-kannettavan.

Huipputehojen takana M3

Applen M3-sirun 8-ytiminen prosessori, 10-ytiminen näytönohjain ja laitteistokiihdytetty säteenseuranta auttavat selättämään arjen päällekkäisetkin tehtävät ja hoitamaan ammattitasoisesti vaikka tuhansien kuvien tai 4K-videon editoimisen.

Jopa 22 tuntia kestävä akku

Applen energiatehokkaan sirun ansiosta akku riittää koko päiväksi. MacBook Pro tarjoaa saman uskomattoman suorituskyvyn riippumatta siitä, käytetäänkö sitä akun varassa vai liitettynä virtalähteeseen.

Herkästi reagoiva yhteismuisti ja tallennustila

8 Gt:n yhteismuistin ansiosta kaikki mitä teet hoituu nopeasti ja sulavasti. 1 Tt:n supernopea SSD-tallennustila takaa, että apit latautuvat ja tiedostot avautuvat hetkessä.

Upea Pro-näyttö

14,2 tuuman Liquid Retina XDR -näytössä on Extreme Dynamic Range, 1000 nitin jatkuva kirkkaus loistavan HDR-sisällön toistamista varten, jopa 600 nitin kirkkaus SDR-sisällölle ja ammattitason referenssitilat, jotta jälkesi on parasta missä ikinä liikut.

Täysin yhteensopiva 14 tuuman MacBook Pro M3-sirulla

Kaikki ammattilaisappisi toimivat salamannopeasti - mm. Adobe Creative Cloud, Apple Xcode, Microsoft 365, Medivis SurgicalAR ja monet iPhone- ja iPad-suosikkiappisi. Ja macOS tekee niin työstä kuin huvista Macilla tehokkaampaa. Sen avulla olet parhaimmillasi videopuheluissa. Ja voit löytää tietoa aivan uusin tavoin. Tee Macista juuri omanlaisesi.

Edistyksellinen kamera ja ääni

Näytät terävältä ja kuulostat skarpilta. Siitä huolehtivat 1080p FaceTime HD-kamera, kolme studiotason mikrofonia ja tilaäänellä varustettu kuuden kaiuttimen äänijärjestelmä.

Kaikki mukaan

Tässä MacBook Prossa on MagSafe-latausportti, kolme Thunderbolt 4 porttia, SDXC-korttipaikka, HDMI-portti ja kuulokeliitäntä. Käytä nopeita langattomia Wifi 6E- ja Bluetooth 5.3 yhteyksiä. Lisäksi voit liittää ulkoisen näytön.

Magic Keyboard Touch ID:llä

Taustavalaistussa Magic Keyboardissa on täysikokoinen toimintonäppäinrivi ja Touch ID, jolla avaat kannettavasi sekä kirjaudut appeihin ja sivustoille nopeammin ja turvallisemmin.

Edistyksellinen tietoturva

Macin mukana tulee salaus, järeä virustorjunta ja tehokas palomuurijärjestelmä. Lisäksi ilmaiset tietoturvapäivitykset auttavat pitämään Macin suojattuna.

14 tuuman MacBook Pro M3-sirulla toimii kaikkien Apple-laitteidesi kanssa

Voit näppärästi hoitaa asioita yhdessä kaikilla Apple-laitteillasi. Kopioi sisältöä iPhonessa ja sijoita se MacBook Prohon. Vastaa MacBook Prolla FaceTime-puheluihin tai tekstaile sillä Viesteissä. Ja tämä on vasta alkusoittoa.

Tehty kestämään

Poikkeuksellisen kestävä täysalumiinirunko, jonka värivaihtoehdot ovat tähtimusta ja hopea. Ilmaiset ohjelmistopäivitykset varmistavat sujuvan toiminnan vuosiksi eteenpäin.

2 299,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

Valitse koko

Väri

Silver
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus