1. Älykoti
  2. Celly
  3. Celly Smartfinder -paikannin
Celly Smartfinder -paikannin
Celly Smartfinder -paikannin
Celly Smartfinder -paikannin
Celly Smartfinder -paikannin

Celly Smartfinder -paikannin

  • Paikanna tavarasi helposti
  • Pieni ja huomaamaton ulkomuoto
  • Toimii Applen FindMy -sovelluksella

Celly Smartfinder -paikannin on juuri se mitä tarvitset, kun mietit, minne mahdoit jättää kotiavaimet, laukkusi tai silmälasit. Smartfinderin avulla voit päästä myös pitkäkyntisen jäljille. Voit paikantaa Smartfinder -laitteen FindMe -sovelluksella, joka on saatavilla iOS-käyttöjärjestelmän laitteille.

Celly Smartfinder -paikannin auttaa löytämään hävinneitä tavaroita

Jokainen meistä on varmasti joskus epähuomioissaan hävittänyt kotiavaimet, kassin tai vaikkapa silmälasit. Joskus ne löytyy jääkaapista ja toisiaan löytötavaratoimistosta. Celly Smartfinder on pieni paikannin, jonka sijaintia voit seurata tabletilta, älykellosta tai puhelimesta. Missä on Smartfinder, löytyy myös tavarasi.

Helppokäyttöinen Celly Smartfinder -paikannin

Paikannin on vaivaton liittää kiinni laukun hihnaan tai avainnippuun sillä se ei vaadi muuta kuin helpon kiepsautuksen mukana tulevan lenksun ympäri. FindMy-sovellukseen Smartfinder yhdistyy vaivattomasti yhden napin painalluksella. Voit paikantaa Smartfinder-paikantimen sovelluksen kartan avulla tai paikantimen päästämän äänimerkin perusteella ja etsiä sen ääntä seuraamalla. Celly Smartfinder toimii pienellä lithium-patterilla, joka on helppo vaihtaa tarpeen vaatiessa.

29,00 €
Sis. alv 24 %
29,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus