DNA Kotimokkula 5G WiFi H158
DNA Kotimokkula 5G WiFi H158
DNA Kotimokkula 5G WiFi H158
DNA Kotimokkula 5G WiFi H158
DNA Kotimokkula 5G WiFi H158
DNA Kotimokkula 5G WiFi H158

DNA Kotimokkula 5G WiFi H158

  • Uusinta verkkotekniikkaa hyödyntävä 5G-kotimokkula
  • Tehokas WiFi 6 -kotiverkko kaikille laitteillesi
  • Vaivaton asennus ja käyttö

DNA Kotimokkula 5G WiFi H158 siivittää kotisi netin huippuluokan 5G-nopeuteen. Kotimokkula hyödyntää WiFi 6 -tekniikkaa ja sen avulla jaat langatonta nettiyhteyttä usealle laitteelle yhtä aikaa. Mokkula on hillityn tyylikkään valkoinen ja se on helppo sijoittaa mihin tahansa.

DNA Kotimokkula 5G tarjoaa huippunopean 5G-yhteyden kotiisi

DNA Kotimokkula 5G:n avulla otat ilon irti 5G-verkon nopeudesta. Kotimokkula tukee erittäin nopeaa tiedonsiirtoa ja tarjoaa vakaan nettiyhteyden, nopeat latausajat sekä vaivattoman suoratoiston kotisi kaikille laitteille. DNA Kotimokkula 5G:llä valjastat huippunopean 5G- ja kattavan 4G-verkon yhteydet tehokkaasti käyttöösi.

Nopeampi ja häiriöttömämpi langaton netti WiFi 6 -tekniikalla

Suorituskyvyltään erinomainen DNA Kotimokkula 5G on varustettu WiFi 6 -tekniikalla. Nauti entistäkin nopeammasta ja vakaammasta langattomasta netistä. Se mahdollistaa parhaimmillaan jopa tuplasti nopeamman langattoman nettiyhteyden vanhempiin WiFi 5 -modeemeihin verrattuna. WiFi 6:n ansiosta jaat netin aiempaa useammalle laitteelle, eikä yhteys kärsi. Jo nyt useat puhelimet, tietokoneet sekä esimerkiksi PS5-pelikonsoli tukevat WiFi 6 -yhteyttä, joten nauti nopeasta netistä jo nyt.

315,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus