Pinkit päivät 19.-28.4. Katso tarjoukset!
  1. Älykellot ja hyvinvointi
  2. E-Way
  3. E-Way E-6075FRS -sähköpotkulauta
E-Way E-6075FRS -sähköpotkulauta
E-Way E-6075FRS -sähköpotkulauta
E-Way E-6075FRS -sähköpotkulauta
E-Way E-6075FRS -sähköpotkulauta
E-Way E-6075FRS -sähköpotkulauta
E-Way E-6075FRS -sähköpotkulauta
E-Way E-6075FRS -sähköpotkulauta
E-Way E-6075FRS -sähköpotkulauta
E-Way E-6075FRS -sähköpotkulauta
E-Way E-6075FRS -sähköpotkulauta

E-Way E-6075FRS -sähköpotkulauta

  • Erittäin tehokas sähköpotkulauta
  • Jopa 75 km:n kantama
  • Etu- ja takajousitus

E-Way E-6075FRS -sähköpotkulauta tarjoaa kiihtyvyyttä ja tehoa jyrkempiinkin ylämäkiin. Lyhyille ja keskipitkille matkoille sopivan laudan maksimikantama on ihanneolosuhteissa jopa 75 km yhdellä latauksella. Tehokas etu- ja takajousitus huolehtii miellyttävän pehmeästä ajotuntumasta.

Huipputehokas E-Way E-6075FRS -sähköpotkulauta

Järeillä tehoilla varustettu E-6075FRS näyttää voimansa etenkin ylämäissä, sekä liikkeellelähdössä. Parhaiden tehojen varmistamiseksi takapyörälle sijoitettu 600 W:n moottori pystyy jopa 1200 W:n hetkelliseen huipputehoon. Moottori sekä vahva akusto muodostavat tehokkaan yhdistelmän, joka saa laudan kiihdyttämään hetkessä jopa 25 km/t:n nopeuteen.

Akunkestoa jopa 75 kilometrin edestä

E-Way E-6075FRS -sähköpotkulaudalla taittuvat vaivattomasti myös jyrkemmät mäet, joiden nousukulma on jopa 25 %. Laudan suuritehoinen akkukapasiteetti tarjoaa normaaliolosuhteissa virtaa jopa 45-75 km:n matkantekoon. Korkeamman 48 V:n jännitteen ansiosta akun hyötysuhde on myös tavanomaista parempi. Akun latausaika tyhjästä täydeksi on n. 8-9 tuntia. Täyden kapasiteettinsa akku saavuttaa muutaman latauskerran jälkeen.

Suuri AI-LED-näyttö

Laudan kookas AI-LED-näyttö kertoo selkeästi kaiken tarvitsemasi tiedon, kuten nopeuden ja akunkeston. Näyttö on suunnattu viistosti, joten näet kaiken helposti nopeallakin vilkaisulla ajon aikana. Nopeudensäätimen yhteyteen sijoitetun valitsimen avulla on helppo hallita eri ajotiloja ja etuvaloa.

Kestävät renkaat etu- ja takajousituksella

Hetkessä työpaikalle ja harrastusten pariin. E-Way E-6075FRS -sähköpotkulaudassa on 10-tuumaiset renkaat, jotka ovat erikseen jousitetut sekä etu- että taka-akseliltaan. Suuri rengaskoko yhdistettynä tehokkaaseen jousitukseen takaa äärimmäisen mukavan ajotuntuman epätasaisemmillakin teille. Laudan Honeycomb-renkaat eivät sisällä lainkaan puhkeamiselle alttiita sisäkumeja, joten voi taittaa matkaa ilman huolta rengasrikosta.

Kolme erillistä jarrutusjärjestelmää

Kolminkertaista turvaa. E-6075FRS -mallissa on peräti kolme erillistä jarrutusjärjestelmää. Edessä on rumpujarru, jolle on oma jarrukahvansa. Takana on myös omalla jarrukahvallaan varustettu tehokas levyjarru. Lisäksi moottorissa on aktiivinen jarru, joka kerää samalla talteen jarrutuksesta syntynyttä energiaa, varastoiden sitä takaisin akkuihin. Vahvan jarrutusjärjestelmän ansiosta sähköpotkulauta pysähtyy tarvittaessa erittäin tehokkaasti. Jarrut ovat helposti säädettävissä omien mieltymysten mukaan.

Kestävä ja kokoontaitettava sähköpotkulauta

E-Way E-6075FRS -sähköpotkulaudan on valmistusmateriaalina toimii ilmailualaltakin tuttu kestävä valettu alumiini, joka tekee siitä samanaikaisesti kevyen ja erittäin lujatekoisen. Lauta painaa n. 21 kiloa ja kokoontaitettuna se kulkee sujuvasti mukana vaikkapa junassa tai autossa. Myös laudan kädensijat on mahdollista taittaa tiiviimpään kokoon, jolloin lauta vie entistäkin vähemmän tilaa esim. takakontissa. Rungossa oleva erillinen lukitusrengas mahdollistaa erillisen U- tai vaijerilukon käytön helposti ja turvallisesti.

999,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus