1. Kuvaaminen
  2. EZVIZ
  3. EZVIZ E6 -valvontakamera
EZVIZ E6 -valvontakamera
EZVIZ E6 -valvontakamera
EZVIZ E6 -valvontakamera
EZVIZ E6 -valvontakamera
EZVIZ E6 -valvontakamera
EZVIZ E6 -valvontakamera
EZVIZ E6 -valvontakamera
EZVIZ E6 -valvontakamera

EZVIZ E6 -valvontakamera

  • Pienikokoinen valvontakamera tekoälytoiminnoilla
  • Kuvaa videot 3K-tarkkuudella ja 360° kuvakulmalla
  • Applen HomeKit-yhteensopiva

EZVIZ E6 on Applen HomeKit-yhteensopiva valvontakamera. Tyylikkäästi muotoiltu kamera tarjoaa huipputerävän 3K-tarkkuden ja paljon fiksuja tekoälytoimintoja, jotka helpottavat käyttöä. Valvontakamera on valmiina älykoti-virityksiäsi varten.

EZVIZ E6 -valvontakamera kuvaa huipputerävät videot 3K-resoluutiolla

Monikäyttöinen EZVIZ E6 -valvontakamera on helppo asentaa mihin tahansa. WiFi-yhteyden avulla sen voi sijoittaa kattoon, seinään tai pöydälle. E6 tarjoaa huippuluokan kuvanlaadun. Se kääntyy täydet 360 astetta ja taltioi videot vaikuttavalla 3K-tarkkuudella, vähentäen tehokkaasti ylivalotusta.

Valvontakamera aktivoituu lemmikkien ja lasten äänistä

Oletko työpaikalla ja sinua haluat tietää, mitä lemmikkisi päivään kotona kuuluu? EZVIZ E6:n äänentunnistusalgoritmi tunnistaa haukahdukset ja naukumiset, joten et missaa hetkeäkään lemmikkisi päivästä. Valvontakamera tunnistaa myös lasten itkun ja reagoi pelkkään käden heilutuksen. Voit siis aloittaa videopuhelun pelkällä kädenheilautuksella.

Kuvaa tarkat videot myös pimeässä

EZVIZ E6 -valvontakamerassa on kaksi infrapunavaloa, joiden avulla kamera taltioi tarkat yökuvat jopa 10 metrin päästä. Valvontakamera vaihtaa automaattisesti päivä- ja yöasetusten välillä.

Apple HomeKit -yhteensopiva EZVIZ E6 -valvontakamera

Ohjaa EZVIZ E6 -kameraa näppärästi EZVIZ-sovelluksella. Saat ilmoitukset puhelimeesi ja ohjaat valvontakameraa etänä. Käytä äänikomentoja ja liitä valvontakamera osaksi Apple HomeKit -älykotiasi. HomeKitin avulla käytät kameroita ja saat ilmoitukset kaikkiin Apple-laitteisiisi. Valvontakamera taltioi videot ja kuvat MicroSD-muistikortille, EZVIZ-pilvipalveluun tai HomeKitin iCloud+ -palveluun.

129,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

129,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus