Pinkit päivät 19.-28.4. Katso tarjoukset!
  1. Kuvaaminen
  2. EZVIZ
  3. EZVIZ EB8 4G -valvontakamera
EZVIZ EB8 4G -valvontakamera
EZVIZ EB8 4G -valvontakamera
EZVIZ EB8 4G -valvontakamera
EZVIZ EB8 4G -valvontakamera
EZVIZ EB8 4G -valvontakamera
EZVIZ EB8 4G -valvontakamera
huippuhinta

EZVIZ EB8 4G -valvontakamera

  • Langaton valvontakamera ulkokäyttöön
  • Laaja kuvausalue ja älykäs henkilöntunnistus
  • Toimii 4G LTE -verkossa

Helposti ja nopeasti asennettava EZVIZ EB8 4G -valvontakamera toimii 4G LTE -verkossa omalla SIM-kortillaan. Valvontakameran ladattava 10 400 mAh:n akku tarjoaa yhdellä latauksella pitkän toiminta-ajan.

EZVIZ EB8 4G -valvontakamera huipputerävällä 2K-kameralla

Ulkokäyttöön sopivassa EZVIZ EB8 4G -valvontakamerassa on 340° horisontaalinen ja 65° vertikaalinen näkyvyys, joten EB8:n avulla saat helposti kattavan yleisnäkymän ympäristöstä. Kameran värillinen yönäkö auttaa kohteen tunnistamisesta jopa 15 metrin päästä. 2K-tarkkuudella toimiva kamera vangitsee enemmän yksityiskohtia, ja tarjoaa laajan sekä luotettavan suojauksen.

Ohjaa valvontakameraa EZVIZ-sovelluksella

Yhdistä valvontakamera EZVIZ-sovelluksella Android- tai Apple-puhelimeesi. Tallenna, suojaa ja jaa kuvat muiden kanssa. Sovelluksella säädät EZVIZ-valvontakameran asetuksia ja liiketunnistusvyöhykkeitä. Tai katsele kameran kuvaa ja tallenteita suoraan tietokoneellasi EZVIZ PC Studio -ohjelman avulla. Liitä kameraan jopa 512 Gt:n MicroSD-muistikortti tallenteita varten tai käytä EZVIZ CloudPlay Storage -pilvipalvelua.

4G LTE -yhteydellä varustettu valvontakamera liiketunnistuksella

Voit tehdä valvontakameraan 12 kpl esiasetuksia katselukulmasta ja napauttamalla esiasetettua kameranpistettä ja kamera palaa haluttuun kohtaan. EZVIZ EB8 4G -valvontakamerassa on paranneltu versio liiketunnistimesta. Valvontakameran älykäs algoritmi tunnistaa ihmishahmon liikkeet reaaliajassa. Kun henkilö saapuu määrittelemällesi havaintoalueelle, saat siitä heti hälytyksen,

Kaksisuuntainen mikrofoni sekä GPS-paikannus

EZVIZ EB8 4G -valvontakameran mikrofonilla tallennat äänet. Samalla kuulet ja näet mitä pihallasi tapahtuu. Voit myös käyttää kaksisuuntaista puheyhteyttä Valvontakamerassa on sisäänrakennettu GPS-paikannin, joten voit tarkistaa EZVIZ EB8 4G -valvontakameran sijainnin sovelluksen avulla.

329,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus