1. Kuvaaminen
  2. EZVIZ
  3. EZVIZ H3 -valvontakamera
EZVIZ H3 -valvontakamera
EZVIZ H3 -valvontakamera
EZVIZ H3 -valvontakamera
EZVIZ H3 -valvontakamera
EZVIZ H3 -valvontakamera
EZVIZ H3 -valvontakamera
EZVIZ H3 -valvontakamera
EZVIZ H3 -valvontakamera

EZVIZ H3 -valvontakamera

  • Valvontakamera älykkäillä toiminnoilla
  • 2K-laatuinen tarkka videokuvaus
  • Säänkestävä ulkokäyttöön vuoden ympäri

EZVIZ H3 -valvontakamera tarjoaa luotettua ulkosuojausta lisätyillä Smart-ominaisuuksilla. 2K-laatuinen videokuvaus tallentaa yksityiskohdat tarkasti ja kaksisuuntainen puheyhteys mahdollistaa kommunikoimisen etäältä. Kamera on tehty vahvasta alumiinista ja on suunniteltu kestämään haastaviakin sääolosuhteita.

EZVIZ H3 -valvontakamera pohjoismaalaisiin sääolosuhteisiin

Vahvasta alumiinista valmistettu EZVIZ H3-valvontakamera on suunniteltu kestämään äärisääolosuhteita tuulesta, sateesta ja lumesta huolimatta. -30° ja +60° asteen välillä toimintakykynsä pitävä valvontakamera on veden- ja pölynkestävä IP67-luokituksen mukaisesti.

2K-laatuista videokuvausta ja tarkka värillinen yökuvaustila

Tarkan ja terävän 2K-laatuisen kameran avulla saat yksityiskohtaista videokuvaa haluamastasi alueesta ja siellä tapahtuvasta liikehdinnästä. Jopa 30 metriin ulottuva yökuvaustila vaihtaa mustavalkokuvasta värilliseen tilaan, kun liikettä havaitaan. Näin parannat itsesi ja läheistesi turvallisuutta myös yöaikaan.

Tekoälyllä toimiva kohteiden tunnistus

Kamerassa on paranneltu versio tavallisesta liiketunnistimesta. EZVIZ H3 pystyy tunnistamaan kävelevät henkilöt sekä liikkuvat ajoneuvot ja tarjoaa mahdollisuuden mukauttaa tunnistusaluettasi, esimerkiksi vahtimaan parkkipaikkaasi. Saat puhelimeesi ilmoituksen kameraan tallentuvista ajoneuvoista ja ihmistä reaaliajassa.

Hälytysääni ja valotehosteet hätyyttämään tunkeilijoita

H3-valvontakamerassa on sisäänrakennettuna sireenimäinen hälytysääni ja kaksi spottivaloa hätyyttämään ei-toivottuja henkilöitä pois tontiltasi. Voit myös äänittää henkilökohtaisen ääniviestin, joka aktivoituu, kun henkilö on kameran tunnistusalueelle. Kun taas vastaanotat toivottuja vieraita ja lähetyksiä, kaksisuuntaisen ääniyhteyden avulla voit kommunikoida talosi ulkopuolelle.

Suojaa myös yksityiset kohteet ja vältä tahaton naapurin salakuvaaminen

EZVIZ H3 -valvontakameraan saat asetettua jopa 4 suorakulmion muotoista suojattua aluetta, joita videokamera ei tallenna. Näin pidät huolen yksityisyydensuojasta, etkä esimerkiksi vahingossa kuvaa naapurin ikkunoista sisään. H3-valvontakamera tukee jopa 512 Gt:n kokoista MicroSD-muistikorttia sekä EZVIZ CloudPlay Storage -pilvipalvelua, minne saat tallennettua alusta loppuun saakka suojattua videokuvaa.

Parannettu pakkausteknologia ja turvallisuus

H3-valvontakamerassa on edistyksellinen H.265 videopakkaustekniikka, eli kamera tallentaa laadukkaampaa kuvaa käyttämällä vain puolet kaistanleveydestä ja tallennustilasta verrattuna edelliseen tekniikkaan. Kun yhdistät kameran EZVIZ-sovellukseen, voit tallentaa, suojata ja jakaa kuvaa muiden kanssa ja esimerkiksi säätää kameran asetuksia ja liiketunnistusvyöhykkeitä vaivattomasti sovelluksesta. EZVIZ PC Studio -ohjelman avulla voit myös katsella kameran kuvaa ja tallenteita tietokoneella tai yhdistää EZVIZ TV sovelluksen suoraan Android TV:n kanssa.

99,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

99,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus