1. Kuvaaminen
  2. EZVIZ
  3. EZVIZ H8C -valvontakamera
EZVIZ H8C -valvontakamera
EZVIZ H8C -valvontakamera
EZVIZ H8C -valvontakamera
EZVIZ H8C -valvontakamera
EZVIZ H8C -valvontakamera
EZVIZ H8C -valvontakamera
EZVIZ H8C -valvontakamera
EZVIZ H8C -valvontakamera

EZVIZ H8C -valvontakamera

  • Vedenkestävä Full HD -valvontakamera
  • Varustettu 350° kääntyvällä optiikalla
  • Laadukkaat kuvat päivällä ja yön pimeydessä

EZVIZ H8C -valvontakameralta ei jää mikään huomaamatta. Kamera taltioi videot Full HD -tarkkuudella, 350 asteen panoraamakuvaus, yöllä ja päivällä. Kohteenseuranta ja kaksisuuntainen mikrofoni. Vedenkestävä valvontakamera taltioi videot MicroSD-muistikortille tai pilvitallennukseen.

EZVIZ H8C -valvontakamera Full HD -kuvalla ja 350° kääntyvällä optiikalla

Kaipaatko valvontakameraa, jolla näet koko kuvan? Etkä halua investoida useamman kameran järeään järjestelmään? Motorisoitu EZVIZ H8C -valvontakamera kuvaa videot, sieltä minne muut eivät ylety. 350 astetta kääntyvä valvontakamera näkee kulman jopa taakse. Ja pihan toiselle puolen. Kaikki tämä 1080p-teräväpiirtotarkkuudella.

Tekoälyohjattu valvontakamera tunnistaa ihmishahmot

Tekoälyllä varustettu EZVIZ H8C -valvontakamera erottaa ihmiset, lemmikit ja muut kohteet. Älykäs algoritmi tunnistaa ihmishahmot. Kun henkilö tulee määrittämällesi havainnointialueelle, saat hälytyksen. Auto-Tracking -kohteenseuranta pitää kohteen kamerassa. Sisäänrakennettu mikrofoni tallentaa äänet, joten näet ja kuulet, mitä pihallasi tapahtuu. Voit myös halutessasi käyttää kaksisuuntaista puheyhteyttä.

Helposti asennettava EZVIZ H8C -valvontakamera

EZVIZ H8C -valvontakamera on varustettu edistyksellisellä H.265 -videopakkaustekniikalla. Kamera tallentaa laadukasta kuvaa, jota se tallentaa erikseen myytävälle max. 512 Gt:n MicroSD-muistikortille tai EZVIZ-sovelluksella suoraan Apple- tai Android-älypuhelimeesi tai -älylaitteeseesi. EZVIZ-sovelluksella tallennat, suojaat ja jaat kuvia sekä säädät kameran asetuksia.

69,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

69,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus