1. Älykellot ja hyvinvointi
  2. Garmin
  3. Garmin Epix (2. sukupolvi) -älykello
Garmin Epix (2. sukupolvi) -älykello
Garmin Epix (2. sukupolvi) -älykello
Garmin Epix (2. sukupolvi) -älykello
Garmin Epix (2. sukupolvi) -älykello
Garmin Epix (2. sukupolvi) -älykello
Garmin Epix (2. sukupolvi) -älykello
Garmin Epix (2. sukupolvi) -älykello
Garmin Epix (2. sukupolvi) -älykello

Garmin Epix (2. sukupolvi) -älykello

  • Treenikello kannustaa eeppisiin suorituksiin
  • Kirkas 1,3” AMOLED-kosketusnäyttö
  • Akkukesto jopa 16 päivää

Epix-treenikello kannustaa sinut eeppisiin suorituksiin. Garmin Epix (2. sukupolvi) -älykellossa on häikäisevä AMOLED-kosketusnäyttö ja jopa 16 päivää kestävä akku. Kello tarjoaa monipuoliset terveys- ja hyvinvointitoiminnot, urheilusovellukset sekä musiikin tallennuksen ja Garmin Pay -lähimaksun.

Upea Garmin Epix -treenikello 1,3” AMOLED-kosketusnäytöllä

Garmin Epix -älykellon aina päällä oleva 1,3 tuuman AMOLED-kosketusnäyttö on selkeä ja tarkka kaikissa olosuhteissa. Herätä kello pelkällä kädenheilautuksella. Yhdellä latauksella kellon akku kestää älykellotilassa jopa 16 päivää.

Valitse lajisi, Garmin Epix seuraa treeniäsi

Yli 30 esiasennetun urheilusovelluksen voimin harjoittelet juuri siten kuin haluat. Garmin Epix optimoi harjoittelua kattavien suoritustietojen ja harjoitusohjelmien avulla. Lajiprofiileissa on erilaisia ajastimia, joilla seuraat HIIT-harjoituksia, mm. AMRAP-, ENOM- Tabata- ja mukautetut treenit. Aseta kierrosten määrät, valitse harjoittelu- ja lepointervallit ja aloita treeni!

Treenaa tavoitteellisesti ja turvallisesti

Älykellon virtuaalinen kisaennuste kertoo juoksuhistorian ja kuntotason perusteella arvion vauhdista eripituisille kilpailumatkoille. Treenidata kertoo, miten harjoittelu vaikuttaa pitkällä aikavälillä. Garmin Epixin Real-time stamina seuraa rasitusta ja energiankäyttöä suorituksen aikana. Vältät rasittamasta itseäsi liikaa juoksukisan tai urheilusuorituksen alkuvaiheessa ja varmistat koko suorituspotentiaalisi käyttämisen loppuun asti.

Älykellossa runsaat kartta-aineistot ja reittiopastus

Valmiina seikkailuun? Garmin Epix -älykelloon on esiladattu yli 2000 laskettelukohteen SkiView-kartat ja jopa 42 000 golfkentän värikartat. Jos se ei riitä, lataa kelloon TopoActive-kartat eri puolelta maailmaa. Karttoihin on merkitty maastonmuodot, korkeuserot, huiput, rantaviivat, joet ja järvet. Syötä matkan pituus ja Garmin Epix -kello ehdottaa sinulle reitit. Lisäksi älykello opastaa sinut käännös käännökseltä.

Tarkka rannesykemittaus ja happisaturaation mittaus

Garmin Epix -älykello seuraa sykettäsi, vuorokauden jokaisena tuntia - maalla, vedessä ja vuoristossa. Se ilmoittaa, jos syke on levossa liian korkea tai matala. Korkean ilmanalaan sopeutuessa ja unen seurannassa älykellon Pulse Ox -anturi arvioi kehon happisaturaatiota. Maksimaalista hapenottokykyä ilmaiseva VO2 max -arvo kertoo aerobisen kuntotasosi.

Garmin Epix -kellossa treenimusiikit, harjoitusohjelmat ja lähimaksu

Lataa sovellukset suoraan Garmin Epix -kelloon. Kuuntele musiikkia ja soittolistoja, noudata ammattilaisten laatimia harjoitusohjelmia ja lataa mukautettuja kellotauluja. Maksa ostokset suoraan kellolla ja käytä Garmin Pay -lähimaksua.

479,00 €
30 pv alin hinta 599,00 €
Normaalihinta on edellisen 30 päivän alin hinta
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

479,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus