1. Älykellot ja hyvinvointi
  2. Garmin
  3. Garmin HRM-Pro Plus -sykevyö
Garmin HRM-Pro Plus -sykevyö
Garmin HRM-Pro Plus -sykevyö
Garmin HRM-Pro Plus -sykevyö
Garmin HRM-Pro Plus -sykevyö
Garmin HRM-Pro Plus -sykevyö
Garmin HRM-Pro Plus -sykevyö

Garmin HRM-Pro Plus -sykevyö

  • Huipputarkka sykemittaus
  • Mittaa tarkasti juoksun dynamiikkatietoja
  • Pariston kanssa akkukesto 1 vuosi

Korkealuokkaista Garmin HRM-Pro Plus -sykevyöllä ei yksikään sydämenlyönti jää kirjaamatta. Bluetooth- ja ANT+ -kaksoistiedonsiirrolla varustettu sykevyö välittää tarkkaa syketietoa Garmin-laitteisiin, kuntoilulaitteisiin ja sovelluksiin. Haasta rajojasi ja saavuta tavoitteesi harjoittelussa.

Monipuolinen Garmin HRM-Pro Plus -sykevyö

Garmin HRM-Pro Plus lähettää reaaliaikaiset syketiedot Garmin-laitteisiin sekä muihin yhteensopiviin kuntoilulaitteisiin Tacx-harjoittelusovellukseen sekä muhin sovelluksiin. Sykemittari lähettää tarkat reaaliaikaiset syke- ja suorituskykytiedot Bluetooth- ja ANT+ -tekniikalla Garminin älykelloon, pyörätietokoneeseen ja muihin yhteensopiviin laitteisiin.

Seuraa juoksun dynamiikkaa kattavasti

Yhdistä sykevyösi yhteensopivaan Garmin-älykelloosi ja juoksun dynaamiikkatietoja avulla parannat juoksutyyliäsi ja saat tahti- sekä matkatiedot juoksusta, kuten pystysuuntaisen liikkeen, maakosketuksen keston sekä askelpituuden.

Vesitiivis sykemittari tallentaa kalorit, tehominuutit ja koko päivän syketiedot

Vaikka et olisi kellosi kantaman alueella, HRM-Pro Plus tallentaa tietoja uinnin sekä muiden liikuntasuoritusten aikana ja lähettää ne suorituksen jälkeen yhteensopivaan Garmin-kelloon. Harjoittelun ja kisojen aikana sykemittari tallentaa kulutetut kalorit, tehominuutit ja koko päivän syketiedot. Sykevyö päivittää kaikki Garmin-laitteet Garmin Connect -sovelluksen ja TrueUp-toiminnon avulla.

Garmin HRM-Pro Plus -sykevyön paristo kestää jopa 12 kuukautta

Pieni ja kevyt sykemittarimoduuli on pehmeän, miellyttävän hihnan levyinen. Voit liikkua vapaasti, eikä Garmin HRM-Pro Plus estä menoasi. Eikä virran loppumisesta tarvitse stressata. Pariston virta riittää jopa vuodeksi ja vaihdat pariston käden käänteessä, etkä tarvitse edes työkaluja.

99,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus