Honor Pad X9 LTE, Gray
Honor Pad X9 LTE, Gray
Honor Pad X9 LTE, Gray
Honor Pad X9 LTE, Gray
Honor Pad X9 LTE, Gray
Honor Pad X9 LTE, Gray
Honor Pad X9 LTE, Gray
Honor Pad X9 LTE, Gray

Honor Pad X9 LTE, Gray

  • Upea 11,5" ja 120 Hz:n 2K FullView-näyttö
  • Kuuden kaiuttimen surround-ääni
  • Pitkäkestoinen akku ja runsaasti tallennustilaa

Honor Pad X9 on alumiinirunkoinen tabletti, joka vie sinut pelien ja leffojen maailmaan vaikuttavalla 11,5 tuuman ja 120 Hz:n FullView-näytöllä. 2K-näyttöä täydentää kuuden kaiuttimen luoma surround-ääni, jota täydentää subwoofer-yksikkö. Tabletissa on tehokas Snapdragon 685 -suoritin ja pitkäkestoinen akku.

Honor Pad X9 upealla 11,5" ja 120 Hz:n 2K FullVIew-näytöllä

Upea 11,5 tuuman FullView-näyttö tarjoaa 86 % näyttö-runkosuhteeella rikkaammat värit. Honor Pad X9 -tabletin näytön 120 hertsin virkistystaajuus ja 2K-tarkkuus takaavat sulavan ja terävän grafiikan. Grafiikan, joka tuo hymyn kasvoille. Silmäystävälliset teknologiat huolehtivat silmistäsi samalla, kun sinä nautit lempisarjoistasi, luet kirjoja tai opiskelet verkkokurssin sisältöjä.

Vaikuttava monipisteäänentoisto subwoofer-kaiuttimella

Kuuden kaiuttimen mahdollistama surround-äänentoisto innovoi äänen tulon myös alakaiuttimista. Tämän ansiosta Honor Pad X9 -tabletin tarjoama äänimaisema on symmetrinen oikealta vasemmalle ja miellyttävä ylhäältä alas. Höyhenenkevyt subwoofer-kaiutin luo moniulotteisen äänen alakaiuttimien avulla, jolloin kuuntelukokemus on entistäkin vakuuttavampi

Tehokas suoritin ja pitkäkestoinen akku

Honor Pad X9 -tabletin elegantin alumiinisen muotoilun sitä on helppo pitää kädessä ja kantaa mukana. Tabletti on täydellinen kumppani jokapäiväiseen käyttöön. Tilava 128 Gt:n muisti, tehokas Qualcomm Snapdragon 685 -suoritin sekä Android 13 -käyttöjärjestelmä mahdollistavat monipuolisen tehokäytön. Honor Pad X9 on varustettu pitkäkestoisella 7250 mAh:n akulla, joka takaa, ettei virta lopu kesken kaiken.

279,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

Väri

Gray
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus
  • Pidennetty 3v DNA takuu