Pinkit päivät 19.-28.4. Katso tarjoukset!
  1. Älykoti
  2. iRobot
  3. iRobot Roomba j7+ -robotti-imuri
iRobot Roomba j7+ -robotti-imuri
iRobot Roomba j7+ -robotti-imuri
iRobot Roomba j7+ -robotti-imuri
iRobot Roomba j7+ -robotti-imuri
iRobot Roomba j7+ -robotti-imuri
iRobot Roomba j7+ -robotti-imuri

iRobot Roomba j7+ -robotti-imuri

  • Siivouksen tulevaisuus
  • Unohda imurointi jopa 2 kuukaudeksi
  • TM-testivoittaja

Uuden J-sarjan iRobot Roomba j7+ vie sinut siivouksen tulevaisuuteen. Robotti-imuri imuroi itsenäisesti, tunnistaen ja kiertäen esteet. Tyhjentää automaattisesti ulkoiseen pölysäiliöön, joten unohda siivous jopa 60 päiväksi. Ei siis ihme, että Roomba j7+ on TM-testivoittaja (7/2022)

iRobot Roomba j7+ -robotti-imuri kiertää esteet

iRobot Roomba j7+ -robottipölynimuri havainnoi ympäristöään. PrecisionVision-navigointitoiminnon avulla se kiertää esteet, kuten lemmikkien yllättävät vahingot, lattialle tippuneet puhelimen kuulokkeet tai sähköjohdot. iRobot Genius -toiminto selvittää, miten sen tulee toimia tällaisten esteiden kohdalla jatkossa. Roomba j7+ lähettää sinulle kuvan esteestä ja voit käskeä robotti-imurin kiertämään tai siivoamaan sen ympäriltä.

Unohda imurointi jopa kuukausiksi

Unohda imurointi jopa 60 päiväksi. iRobot Roomba j7+ tyhjentää itsensä automaattisesti ulkoiseen Clean Base -pölysäiliöön samalla kun robotti-imuri lataa itsensä. Kolmivaiheinen puhdistusjärjestelmä, eri pinnoille sopiva harjapari, ulottuvan reunaharjan sekä kymmenkertaisen imutehon ansiosta Roomba j7+ tekee puhdasta jälkeä.

Robotti-imuri lemmikkikotiin

Kolmivaiheinen siivousjärjestelmä pitää kotisi kiiltävän puhtaana. Robotti-imuri siivoaa lemmikkien karvat, puhdistaa seinänvierustat sekä nurkat tarkasti ja jopa kymmenkertaisella imulla, joka vetää sisäänsä itsepintaisimmatkin sotkut ja tahrat. Lisäksi iRobot Roomba j7+ tottelee ääniohjausta, joten kutsu robotti-imuri siivoamaan jälkesi.

Älykäs iRobot Roomba j7+ -robotti-imuri

Robotti-imurin toimintoja ohjaava iRobot Genius mahdollistaa, että Roomba j7+ mukautuu muuttuviin aikatauluihisi ja siivoaa esimerkiksi vain silloin, kun et ole kotona. Robotti-imuri tietää, mitä huoneita kannattaa siivota mihinkin aikaan. Se siivoaa keittiön aamiaisen jälkeen ja ehdottaa sinulle räätälöidyn aikataulun. Kodin likaisimmat alueet saavat Roombalta erityishuomiota, ainutlaatuisten Dirt Detect -anturien ansiosta.

iRobot Roomba j7+ on TM-testivoittaja

Älykäs iRobot Roomba j7+ -robotti-imuri Tekniikan Maailman testivoittaja (7/2022): ”iRobot on vankka ja tunnollinen ahertaja. Roomba j7+ on rakenteeltaan ja suorituskyvyltään pitkälti sama kuin viime edeltäjämalli (i7+). Laitteessa on valittavissa vain yksi tehotaso, mutta matolla se tehostaa imua ja likaisen alueen se käy läpi huolellisemmin. Suurin parannus on hahmontunnistuksessa, jonka avulla laite oppii tarkentamaan kohteiden puhdistusta tai väistelemään niitä.”

Yksi maailman johtavista siivousrobottivalmistajista

iRobot on yksi maailman johtavista kotitalousrobottien valmistajista. Esitellessään ensimmäisen Roomba-robotti-imurinsa vuonna 2002, yritys loi samalla kotitalousrobottien markkinat. Nykyisin maailmalla on yli 30 miljoonaa Roomba kotitalousrobottia ja iRobotin ansiosta siivoat entistäkin fiksummin, tehokkaammin ja mukavammin. Lisäksi iRobot-imurit ymmärtävät ja puhuvat suomea.

829,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus