1. Älykoti
  2. iRobot
  3. iRobot Roomba j7 Combo -robotti-imuri
iRobot Roomba j7 Combo -robotti-imuri

iRobot Roomba j7 Combo -robotti-imuri

  • Tehokas robotti-imuri ja -moppi yhdessä
  • Tunnistaa esteet ja välttää vaarat
  • Nostaa moppaustyynyn tarvittaessa ylös

iRobot Roomba j7 Combo huolehtii automaattisesti siivouksesta. Se on tehokas 2-in-1 -robotti-imuri ja -moppi, joka tunnistaa esteet ja kiertää vaaran paikat. Se huolehtii kotisi siivouksesta, pitäen lattian ja matot puhtaina. Yhdellä siivouskerralla se hoitaa noin sadan neliömetrin alueen.

Todellinen 2-in-1-laite: iRobot Roomba j7 Combo imuroi ja moppaa lattiat

iRobot Roomba j7 Combo -robotti-imurissa on myös moppaustyyny, joten se pesee lattiat samalla. Robotti-imuri osaa nostaa automaattisesti moppaustyynyn robotin päälle, eikä se kastele mattoja. Älykäs iRobot-käyttöjärjestelmä on siivouksen aivot. Se auttaa robotti-imuria havaitsemaan ja kiertämään esteet: lattialle jääneet vaatteet, reput sekä lemmikkien lelut.

Tunnistaa automaattisesti siivottavat alueet

Edistyksellisen iRobot-käyttöjärjestelmän ansiosta robotti-imuri tunnistaa siivottavat alueet ja määrittää kohdat, joihin haluat sen keskittyvän. Voit määrittää myös iRobot Roomba j7:n mopin käyttämän puhdistusnesteen määrän – halutessasi vaikka huonekohtaisesti.

Nostaa moppaustyynyn automaattisesti ylös eikä kastele mattoja turhaan

Nelivaiheisessa siivouksessa yhdistyvät reunaharja, eri lattiapinnoille sopiva kumiharjapari, tehoimu sekä täysin uudistettu moppausratkaisu. Kovat lattiapinnat imuroidaan ja mopataan yhtä aikaa. Ja kun iRobot Roomba j7 Combo kohtaa maton reunan, se nostaa moppinsa ylös turvallisen välimatkan päähän ja jatkaa tehokasta imurointiaan.

Jatkuvasti päivittyvä iRobot Roomba j7 Combo

Tehokas iRobot Roomba j7 Combo kestää aikaa. Robotti-imuri on suunniteltu lataamaan uusimmat ominaisuudet automaattisesti niiden julkaisuhetkellä. Siivousrobottisi saa siis uusia ominaisuuksia sitä mukaa, kun niitä kehitetään.

799,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

799,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus