1. Musiikki ja äänentoisto
  2. Jabra
  3. Jabra Elite 10 vastamelunappikuulokkeet
Jabra Elite 10 vastamelunappikuulokkeet, Beige
Jabra Elite 10 vastamelunappikuulokkeet, Beige
Jabra Elite 10 vastamelunappikuulokkeet, Beige
Jabra Elite 10 vastamelunappikuulokkeet, Beige
Jabra Elite 10 vastamelunappikuulokkeet, Beige
Jabra Elite 10 vastamelunappikuulokkeet, Beige
Jabra Elite 10 vastamelunappikuulokkeet, Beige
Jabra Elite 10 vastamelunappikuulokkeet, Beige

Jabra Elite 10 vastamelunappikuulokkeet, Beige

  • Langattomat nappikuulokkeet työhön ja vapaa-aikaan
  • Jabra ComfortFit ja Dolby Atmos ensi kertaa yhdessä
  • Tehokas ANC-vastamelu ja 6 mikrofonin puheteknologia

Täysin langattomat Jabra Elite 10 -vastamelunappikuulokkeet sopivat niin työhön kuin vapaa-ajalle. Kuulokkeissa on ANC-vastamelutoiminto, Dolby Atmos -äänentoisto, kuuden mikrofonin puheluteknologia sekä 10 mm:n kuuloke-elementit puoliavoimella rakenteella. Hemmottele korviasi ja uppoudu täydelliseen äänimaailmaan.

Langattomat Jabra Elite 10 -nappikuulokkeet upealla Dolby Atmos -äänellä

Äänenlaadultaan upeat Jabra Elite 10 -nappikuulokkeita soivat koko päivän. Jabra ComfortFit -tekniikka on nyt ensimmäistä kertaa yhdistetty tilaääneen ja Dolby Head Tracking -toimintoon. Lopputuloksena mukaansatempaavat Dolby Atmos -elämykset. Työskentelit kahvilassa, uppouduit suosikkisoittolistaasi tai vastaat työpuheluun kylpytakissasi sohvalta, vaihdat aina saumattomasti työn ja vapaa-ajan välillä mukaansatempaavasta äänestä tinkimättä.

Nappikuulokkeet istuvat korviisi miellyttävästi koko päiväksi

Nauti ennennäkemättömästä käyttömukavuudesta Jabra Comfort Fit -tekniikan ansiosta. Kehittäessään EarGel-sovitettaan, Jabra skannasi yli 62 000 korvaa, joten kuulokkeet istuvat kaiken muotoisiin korviin ja takaavat miellyttävän käyttömukavuuden. Langattomien Jabra Elite 10 -nappikuulokkeiden puoliavoin rakenne päästää jonkin verran ilmaa pois, joten korvasovitteiden muotoilu vähentää painetta korvassa. Voit käyttää Elite 10 -nappikuulokkeita koko päivän tuntematta mitään.

Langattomat vastamelukuulokkeet upealla tilaäänellä

Jabra Elite 10 nostaa kuunteluelämyksesi uudelle tasolle. Dolbyn tilaääneen perustuvat langattomat nappikuulokkeet tarjoavat loistavan äänielämyksen. Pääseurantatekniikka luo 3D-ääniympäristön. Ääni seuraa pääsi liikkeitä ja pitää sinut tapahtumien keskiössä, lisäten luonnollisuutta ja yksityiskohtaisuutta. 10 mm:n kuuloke-elementit takaavat verrattoman kuunteluelämyksen kaikista kulmista.

Tehokas Advanced Active Noise Cancellation -vastamelu sekä 6 mikrofonin puheteknologia

Jabra Advanced Active Noise Cancellation (ANC) -vastamelutekniikka estää kaiken, mitä ei tarvitse kuulla. Tehokas ANC säätää automaattisesti ympäristösi ääniä, oli kyse lentokoneen lähdöstä, naapureiden juhlista tai yllättävästä myrskystä. Myös työpuhelut ovat selkeitä, sillä kuusi erillistä mikrofonia erottavat taustamelun äänet ja tallentaa vain puheesi. Tehokkaat melunvaimennusalgoritmit takaavat selkeät ja kirkkaat puhelut, kaikissa olosuhteissa.

Jabra Elite 10 -nappikuulokkeet soivat yhdellä latauksella 6 tuntia

Yhdellä latauksella Jabra Elite 10 -nappikuulokkeet toistavat musiikkia jopa 6 tuntia yhtä soittoa. Virran loputtua sinun ei tarvitse kuin laittaa kuulokkeet langattomaan latauskoteloon ja saat virtaa vielä 21 tunnin ajaksi tai pikaladata kuulokkeet. Nappikuulokkeet on helppo yhdistää samanaikaisesti kahteen laitteeseen Fast Pairin ja Microsoft Swift Pairin avulla. Ja kun olet liikkeellä, Google Assistant on täydellinen handsfree-apurisi.

249,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

Väri

Beige
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus