1. Televisiot ja lisälaitteet
  2. JBL
  3. JBL Bar 500 Soundbar
JBL Bar 500 Soundbar
JBL Bar 500 Soundbar
JBL Bar 500 Soundbar
JBL Bar 500 Soundbar
JBL Bar 500 Soundbar
JBL Bar 500 Soundbar
JBL Bar 500 Soundbar
JBL Bar 500 Soundbar
JBL Bar 500 Soundbar
JBL Bar 500 Soundbar

JBL Bar 500 Soundbar

  • 5.1-kanavainen soundbar-kaiutin ja langaton subwoofer
  • Dolby Atmos & MultiBeam
  • Langaton WiFi-suoratoisto

5.1-kanavainen JBL Bar 500 soundbar-kaiutin MultiBeam-tekniikalla ja Dolby Atmos -äänellä tuo teatterilaatuisen 3D-tilaäänen kotiisi ilman tarvetta useille erillisille kaiuttimille. AirPlay-, Alexa MRM- ja Chromecast built-in -yhteensopiva WiFi tekee langattomasta suoratoistosta helppoa. Soundbarin ja langattoman subwooferin 590 watin kokonaisteho takaa mukaansatempaavat äänielämykset elokuvien, musiikin ja pelien parissa.

5.1-kanavainen MultiBeam- ja Dolby Atmos -tilaääni

Heittäydy elokuvateatterilaatuiseen, tunnelmalliseen 3D-tilaääneen. 5.1-kanavainen JBL Bar 500 -soundbar on varustettu Dolby Atmos -äänellä ja MultiBeam-tekniikalla, joiden ansiosta kuulet vaikuttavia äänitehosteita joka puolelta huonetta. Useille erillisille kaiuttimille ei ole tarvetta, sillä ympäröivästä äänestä nauttimiseen riittää ainoastaan soundbar-pääkaiutin sekä langaton subwoofer-bassokaiutin.

WiFi-suoratoisto AirPlay-, Alexa MRM- ja Chromecast built-in -tekniikalla

Aina uutta kuultavaa. JBL Bar 500:lla nautit langattomasti kaikkien suosikki-suoratoistopalvelujesi tarjonnasta, sillä soundbarin sisäänrakennettu WiFi on yhteensopiva AirPlay-, Alexa Multi-Room Music- ja Chromecast built-in -tekniikoiden kanssa. WiFi-yhteys mahdollistaa paitsi upean äänenlaadun suoratoistamaasi musiikkiin ja podcasteihin, myös automaattiset ohjelmistopäivitykset, jotta saat aina uudet ominaisuudet heti käyttöösi.

JBL Bar 500 Soundbar mahtavalla 590 W:n kokonaisteholla

Jykevällä 590 watin kokonaisteholla ääntä tuottava JBL Bar 500 muuttaa elokuvien, musiikin ja pelien parissa kokemasi elämykset entistäkin mukaansatempaavammiksi ja todentuntuisemmiksi. Helppokäyttöinen äänen kalibrointitoiminto varmistaa, että kolmiulotteiset äänitehosteet kuulostavat parhailta juuri kyseisessä huoneessa.

13,86 €/kk
Yhteensä 499,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

499,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus