1. Musiikki ja äänentoisto
  2. JBL
  3. JBL Tune Beam langattomat kuulokkeet
Pinkit Päivät
JBL Tune Beam langattomat kuulokkeet, Violetti
JBL Tune Beam langattomat kuulokkeet, Violetti
JBL Tune Beam langattomat kuulokkeet, Violetti
JBL Tune Beam langattomat kuulokkeet, Violetti
JBL Tune Beam langattomat kuulokkeet, Violetti
JBL Tune Beam langattomat kuulokkeet, Violetti
uutuus

JBL Tune Beam langattomat kuulokkeet, Violetti

  • Langattomat vastamelunappikuulokkeet
  • Koe ja tunne JBL Pure Bass -äänentoisto
  • Latauskotelon kanssa 48 tunnin akkukesto

JBL Tune Beam -nappikuulokkeilla elät kappale kerrallaan. Aidosti langattomat nappikuulokkeet soivat jopa 48 tuntia aidolla JBL Pure Bass -äänentoistolla. Ergonomisesti muotoillut vastamelukuulokkeet ovat vesi- ja pölytiiviit, joten ne ovat kestäviä kaikissa sääolosuhteissa.

Aidosti langattomat JBL Tune Beam -nappikuulokkeet melunvaimennuksella

Puikkomaisen rakenteensa ansiosta älykkäästi suunnitellut JBL Tune Beam -kuulokkeet sisältävät 6 mm:n elementit. Ne varmistavat JBL Pure Bass -äänentoiston, joka saa sinut tuntemaan rytmin jokaisen iskun. Bluetooth 5.3 -tekniikan ansiosta äänentoisto kuluttaa vähän virtaa, äänenlaadusta tinkimättä.

Nappikuulokkeissa aktiivinen melunvaimennus

Kuuntele sitä, mitä haluat ja vähemmän sitä, mitä et halua. Aktiivisen melunvaimennusteknologian ansiosta häiriötekijät jäävät minimiin. Ambient Aware -teknologian ansiosta kuulet ympäristön äänet, kun olet ulkona ja liikkeellä. TalkThru mahdollistaa nopeat keskustelutuokiot ilman että kuulokkeita tarvitsee ottaa pois.

Soita vaivattomat handsfree-puhelut

JBL Tune Beam -nappikuulokkeilla vaivattomat handsfree-puhelut stereona. Tune Beamit on varustettu kaksoismikrofoneilla, joten äänesi kuuluu aina kirkkaasti ja selkeästi. VoiceAware-ominaisuudella säädät äänesi osuutta ja valita, missä määrin kuulet oman äänesi.

Langattomat JBL Tune Beam -nappikuulokkeet toimivat yhdessä ja erikseen

Suoratoista ääntä molempiin kuulokkeisiin erikseen, joten voit käyttää jompaakumpaa nappikuuloketta tai molempia. Tai voit jakaa videoita tai musiikkia jonkun kuulokkeita käyttävän ystäväsi kanssa, sillä Bluetooth 5.3 -teknologialla ääntä voi suoratoistaa useammalla kuuntelijalle.

Roiskeenkestävät nappikuulokkeet soivat latauskotelon kanssa jopa 48 tuntia

Eikä säveltäkään jää väliin, sillä sen varmistaa pitkä akunkesto. Yhdellä latauksella JBL Tune Beam -kuulokkeet soivat 10 tuntia ja latauskotelon kanssa yhteensä 48 tuntia. Ja ’15 minuutin pikalatauksella saat 4 tuntia lisää kuunteluaikaa. Eikä huono sää ole este kuuntelulle, sillä IP54-luokituksen mukaisesti pölyn- ja roiskeenkestävät Tune Beamit eivät pelkää hikistä treeniä eivätkä sadekuuroa.

59,00 €
30 pv alin hinta 99,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

Väri

Violetti
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus