Lenovo Tab M10 5G
Lenovo Tab M10 5G
Lenovo Tab M10 5G
Lenovo Tab M10 5G
Lenovo Tab M10 5G
Lenovo Tab M10 5G
Lenovo Tab M10 5G
Lenovo Tab M10 5G
Uutuus

Lenovo Tab M10 5G

  • Kompakti tabletti nopeille 5G-yhteyksille
  • Veden- ja pölynkestävä IP52-mukaisesti
  • Terävä 10,61 tuuman 2K-näyttö

Kätevän kokoinen Lenovo Tab M10 5G -tabletti on kehitetty mukana kulkevaksi kokonsa ja 5G-yhteyksien puolesta. 10.61 tuuman kirkkaassa 2K-laatuisessa näytössä on 90 hertzin virkistystaajuus katkottoman selaamisen ja moniajon sujuvoittamiseksi. Pitkäkestoinen 7700 mAh:n akku mahdollistaa 5G-yhteyksistä nauttimisen myös kauempana laturijohdosta.  

Irtaudu sisätiloista ja ota kaikki ilo irti DNA:n nopeista 5G-yhteyksistä

Nappaa Lenovo Tab M10 5G mukaan ulos, seikkailuihin, retkille ja matkoille. Huippunopean 5G-yhteyden ja DNA:n kattavan 5G-verkon ansiosta voit huoletta käyttää tablettiasi missä vain. Tabletissa on 5G-yhteyksiä varten optimoitu kahdeksanytiminen Snapdragon 695 ‑suoritin, joka takaa optimaalisen suorituskyvyn. Vaikka reissussa roiskuisikin, Lenovo Tab M10 5G on myös suojattu vedeltä ja pölyltä IP52-luokituksen mukaisesti.

Teräväkuvainen 10,61” näyttö 90 hertsin virkistystaajuudella

Näe ja kuule jokainen yksityiskohta kirkkaasti ja viiveettä! Terävässä 10,61 tuuman ja 2K-laatuisessa näytössä on 90 Hz:n virkistystaajuus, minkä ansiosta kuva liikkuu ruudulla sulavasti. Kahden Dolby Atmos ‑stereokaiuttimen ansiosta äänimaailma rakentuu tasapainoisesti ympärillesi verhoten sinut nauttimaasi sisältöön. Yhteensopiva Lenovo Tab Pen Plus -kosketusnäyttökynä on oivallinen lisävaruste, jos kaipaat tarkkuutta ja luovuutta tabletin käyttöön.

Anna sisältöjen tempaista mukaansa silmiä rasittamatta

Tutustu uusiin maailmoihin Lenovo Tab M10 5G:n mukaansatempaavan lukutilan avulla. E-kirjojen lukijat kiittävät mahdollisuudesta vaihtaa saumattomasti kromaattisen ja yksivärisen tilan välillä kirjojen värimatriisin mukaan. TÜV Eye Care ‑sertifioitu näyttö takaa mukavat lukuhetket ilman silmien rasittumista sinisen valon vähennyksen ja välkkymättömän kuvan ansiosta. Voit myös ottaa ympäristön äänet käyttöön, jos kaipaat rauhoittavaa taustamelua.

399,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

399,00 €

Väri

Blue
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus
  • Pidennetty 3v DNA takuu