Lenovo Tab M9 4G
Lenovo Tab M9 4G
Lenovo Tab M9 4G
Lenovo Tab M9 4G
Lenovo Tab M9 4G
Lenovo Tab M9 4G

Lenovo Tab M9 4G

  • 9 tuuman kirkas HD-laatuinen näyttö
  • 8-ydinprosessori
  • Valmis kattavaan 4G-verkkoon

LenovoTab M9 4G -tabletti on selailijan ja sarjamaratoonarin kelpo kaveri 9 tuuman näytöllä. Tyylikäs ja kevyt tabletti pitää sisällään tehokkaan ytimen ja pitkäkestoisen akun. Lenovo M9 Tab yhdistyy tien päällä kattavaan 4G-verkkoon missä kuljetkin.

Tyylikäs tabletti kulkee kevyesti mukana

Lenovo Tab M9:n ohuen ja kevyen rakenteensa ansiosta laitetta on mukava kannatella ja helppo kuljettaa mukana. Painoa tällä kaksisävyisellä Arctic Grey -väritetyllä tabletilla on vain alle 350 grammaa ja sen modernissa metallisessa rungossa on jämäkkä käsituntuma.

Mukaansatempaava elokuvaelämys

Lenovo Tab M9 ‑tabletin loistava HD-näyttö ja kaksi Dolby Atmos ‑tekniikalla parannettua stereokaiutinta takaavat erittäin mukaansatempaavan elämyksen elokuvia ja sarjoja katsellessa. Näytön TÜV-sertifioinnin ansiosta myös silmäsi altistuvat vähemmälle määrälle haitallista sinivaloa ja voit nauttia katselusta silmiä rasittamatta.

Lenovo Tab M9 -tabletin MediaTek Helio G80 8-ydinsuoritin

Tehokkaan kahdeksanytimisen MediaTek Helio G80 ‑suorittimen ja runsaan tallennustilan ansiosta pelaaminen ja selaaminen on sujuvaa ja hauskaa. Lenovo Tab M9 ‑tabletin 5100 mAh:n pitkäkestoisen akku mahdollistaa jopa 13 tuntia videotoistoa. MicroSD-kortilla laajennettavissa olevan tallennustilan ansiosta voit pitää suosikkielokuviesi ja ‑ohjelmiesi kirjaston taskussasi aina mukanasi.

Suojaa Lenovo Tab M9:n sisältö kasvojentunnistuksella

Kasvojentunnistukseen perustuvan kirjautumisen ansiosta pidät huolen, etteivät ulkopuoliset pääse käsiksi tablettisi sisältöihin. Kolmen vuoden tietoturvapäivitykset takaavat, että tablettisi on suojattu myös tulevaisuudessa. Lenovo Tab M9 rullaa puhtaalla Android 12 -käyttöjärjestelmällä.

169,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus
  • Pidennetty 3v DNA takuu