Lenovo Tab P12 WiFi
Lenovo Tab P12 WiFi
Lenovo Tab P12 WiFi
Lenovo Tab P12 WiFi
Lenovo Tab P12 WiFi
Lenovo Tab P12 WiFi
Lenovo Tab P12 WiFi
Lenovo Tab P12 WiFi

Lenovo Tab P12 WiFi

  • 12,7 tuuman erinomainen viihdetabletti
  • Nopea WiFi 6 -yhteys
  • Mukana Lenovo Tab Pen Plus -kosketusnäyttökynä

Vaikuttavalla Lenovo Tab P12 WiFi -tabletilla uppoudut viihdemaailmojen ääriin ja hoidat ammattimaiseesti kouluhommat sekä bisnekset. Nopeat WiFi 6-yhteydet, tehokas 8-ydinprosessori ja piiiiitkäkestoinen 10200 mAh:n akku tarkoittaa enemmän viihdettä ja vähemmän keskeytyksiä. Lenovo Tab Pen Plus -kosketusnäyttökynän kanssa työskentelet fiksummin ja nopeammin.

Viihdyttäviin hetkiin 12,7 tuuman Lenovo Tab P12 -tabletti

Nauti elokuvamaisesta äänestä ja kuvasta 3K-tarkkuudella suoratoistetun sisällön ja neljän Dolby Atmos ‑tekniikalla viritetyn kaiuttimen ansiosta. 12,7 tuuman näyttöä ei tarvitse tihrustella silmiä siristellen, sillä valon määrään perustuva ja ympäristön kirkkauteen mukautuva säätötoiminto räätälöi näytön ja katselukokemuksen optimaaliseksi.

Viiveettömät pelisessiot 8-ydinprosessorin ja WiFi 6 -yhteyksien ansiosta

MediaTek Dimensity 7050 8-ydinprosessorin tehojen ja nopean WiFi 6 -yhteyden kanssa pelaat Xboc Cloud Gaming -palvelussa nauttien vauhdin hurmasta ja responsiivisesta pelikokemuksesta. WiFi 6 -yhteyden nopeampien liitäntöjen, pienemmän viiveen ja suuremman kapasiteetin avulla pelionnesi ei jää kiinni lagaavasta netistä. Moniajo taipuu viiteen erilliseen ikkunaan ja näytön jakamisen neljään.

Huikea 10200 mAh:n akku kestävään käyttöön

Unohda jatkuva laturissa roikkuminen ja keskity oleelliseen. 10 200 mAh:n akkukapasiteetin ansiosta voit keskittyä suoratoistoon, pelaamiseen ja lukemiseen ilman loppuvan akun uhkaa. Tämä tarkoittaa huolettomasti enemmän viihdettä ja vähemmän keskeytyksiä.

Muistiinpanot talteen Lenovo Tab Pen Plus -kosketusnäyttökynällä

P12-tabletin mukana tuleva bluetooth-yhteydellä varustettu Lenovo Tab Pen Plus -kosketusnäyttökynä on täydellinen kumppani muistiinpanojen tai luonnosten tekemiseen. Erittäin pieniviiveisessä ja 4 096 paineherkkyystasoa tukevassa kynässä on kallistuksen tunnistus ja Palm rejection -tekniikka. Hyödynnä mukana toimitetun Nebo-ohjelmiston tehokkaita toimintoja tarkkoihin muokkauksiin. Lenovo Freestyle -ohjelman ansiosta voit käyttää tablettia langattomana toisena näyttönä Windows-työpöydän peilaamiseen.

Zoomin, Teamsin, WhatsAppin ja Google Duon kanssa yhteensopiva Tab P12

Tekoälypohjaisella kasvojen seurannalla ja RGB-kennolla varustetun ultralaajakulmaisen 13 megapikselin kameran ansiosta Tab P12 nostaa videopuhelujesi laadun hyvästä erinomaiseksi. Kaksi mikrofonia ja neljä kaiutinta täydentää laitteiston. Olipa kyse työkokouksista tai videohengailusta ystävien kanssa, jokaisesta videopuhelu on selkeä ja eloisa elämys.

449,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

Väri

Grey
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus
  • Pidennetty 3v DNA takuu