LG SC9S Soundbar
LG SC9S Soundbar
LG SC9S Soundbar
LG SC9S Soundbar
LG SC9S Soundbar
LG SC9S Soundbar
LG SC9S Soundbar
LG SC9S Soundbar

LG SC9S Soundbar

  • Soundbar ja langaton subwoofer vangitsevalla äänellä
  • Dolby Atmos -äänentoisto kolmella kaiuttimella
  • WOW-kiinnike LG OLED C-sarjan televisoille

LG SC9S Soundbar sopii täydellisesti yhteen LG-televisioiden kanssa. Paras TV:n ja soundbar-kaiuttimen välinen synergia kohottaa viihdekokemuksesi uudelle tasolle. Nauti vaivatta ja ohjaa kaikkea vain yhdellä kaukosäätimellä.

LG SC9S Soundbar sopii täydellisesti LG:n OLED C-sarjan televisioille

Kiinnikkeen ansiosta sijoitat LG SC9S Soundbarin oikeaan paikkaan parasta äänentoistoa varten. Virtaviinainen muotoiltu sopii täydellisesti LG OLED C -sarjan televisioiden kanssa ja luo optimaalisen äänen jalustalla ja seinään kiinnitettynä. Soundbar on yhteensopiva 55-, 65- ja 77-tuumaisen LG OLED TV C2- ja C3-mallien kanssa. Soundbar käyttää LG TV:n ääntä ja kaiuttimen ääntä ja luo parhaan kuuntelukokemuksen. Tunnet äänen pienimmätkin yksityiskohdat.

Dolby Atmos, DTS:X ja IMAX Enhanced takaavat leffateatteritason äänentoiston

LG SC9S Soundbar yhdessä Dolby Atmosin, DTS:X:n ja IMAX Enhancedin kanssa tuo teatteritason äänenlaadun. Kirkkaat ja realistiset äänet ympäröivät joka puolelta. Pääset keskelle todenmukaisia ääniä jokaisessa kohtauksessa. Dolby Atmos -soundbarissa on kolme ylöspäin suuntaavaa kanavaa ja langaton subwoofer toistaa matalat soundit vahvemmin ja syvemmin.

LG:n soundbar valmiina peleihin ja 4K-elämyksiin

LG-soundbar tarjoaa vaikuttavan pelikokemuksen. Muuttujan virkistystaajuus (VRR) on jopa 120 Hz:n. Lähes välitön vasteaika tarjoaa etua pelaamiseen ja luo realistisen katselukokemuksen. Automaattinen lyhyen viiveen tila (ALLM) mahdollistaa sujuvan ja viiveettömän katselukokemuksen. Soundbarissa on 4K-läpipäästö. Se siirtää dataa menettämättä laatua. Nauti upeasta äänentoistosta ja tarkasta kuvasta mahdollisimman vähillä liitännöillä.

Ohjaa LG SC9S Soundbaria LG-television kaukosäätimellä

Käytettävyys on käsissäsi. Ohjaa soundbaria LG TV:n kautta yhdellä ja samalla kaukosäätimellä. Näet äänipalkin valikon ja asetukset TV-ruudulla. Säädä äänenvoimakkuutta, yhteyden tilaa ja äänitilan valintaa. Lisäksi LG:n soundbar-kaiuttimet ovat yhteensopivia Googlen, Alexan sekä Apple Airplay 2:n kanssa.

27,75 €/kk
Yhteensä 999,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus