1. Soundbarit
  2. LG
  3. LG SC9S Soundbar
LG SC9S Soundbar
LG SC9S Soundbar
LG SC9S Soundbar
LG SC9S Soundbar
LG SC9S Soundbar
LG SC9S Soundbar
LG SC9S Soundbar
LG SC9S Soundbar

LG SC9S Soundbar

  • Soundbar ja langaton subwoofer vangitsevalla äänellä
  • Dolby Atmos -äänentoisto kolmella kaiuttimella
  • WOW-kiinnike LG OLED C-sarjan televisoille

LG SC9S Soundbar sopii täydellisesti yhteen LG-televisioiden kanssa. Paras TV:n ja soundbar-kaiuttimen välinen synergia kohottaa viihdekokemuksesi uudelle tasolle. Nauti vaivatta ja ohjaa kaikkea vain yhdellä kaukosäätimellä.

LG SC9S Soundbar sopii täydellisesti LG:n OLED C-sarjan televisioille

Kiinnikkeen ansiosta sijoitat LG SC9S Soundbarin oikeaan paikkaan parasta äänentoistoa varten. Virtaviinainen muotoiltu sopii täydellisesti LG OLED C -sarjan televisioiden kanssa ja luo optimaalisen äänen jalustalla ja seinään kiinnitettynä. Soundbar on yhteensopiva 55-, 65- ja 77-tuumaisen LG OLED TV C2- ja C3-mallien kanssa. Soundbar käyttää LG TV:n ääntä ja kaiuttimen ääntä ja luo parhaan kuuntelukokemuksen. Tunnet äänen pienimmätkin yksityiskohdat.

Dolby Atmos, DTS:X ja IMAX Enhanced takaavat leffateatteritason äänentoiston

LG SC9S Soundbar yhdessä Dolby Atmosin, DTS:X:n ja IMAX Enhancedin kanssa tuo teatteritason äänenlaadun. Kirkkaat ja realistiset äänet ympäröivät joka puolelta. Pääset keskelle todenmukaisia ääniä jokaisessa kohtauksessa. Dolby Atmos -soundbarissa on kolme ylöspäin suuntaavaa kanavaa ja langaton subwoofer toistaa matalat soundit vahvemmin ja syvemmin.

LG:n soundbar valmiina peleihin ja 4K-elämyksiin

LG-soundbar tarjoaa vaikuttavan pelikokemuksen. Muuttujan virkistystaajuus (VRR) on jopa 120 Hz:n. Lähes välitön vasteaika tarjoaa etua pelaamiseen ja luo realistisen katselukokemuksen. Automaattinen lyhyen viiveen tila (ALLM) mahdollistaa sujuvan ja viiveettömän katselukokemuksen. Soundbarissa on 4K-läpipäästö. Se siirtää dataa menettämättä laatua. Nauti upeasta äänentoistosta ja tarkasta kuvasta mahdollisimman vähillä liitännöillä.

Ohjaa LG SC9S Soundbaria LG-television kaukosäätimellä

Käytettävyys on käsissäsi. Ohjaa soundbaria LG TV:n kautta yhdellä ja samalla kaukosäätimellä. Näet äänipalkin valikon ja asetukset TV-ruudulla. Säädä äänenvoimakkuutta, yhteyden tilaa ja äänitilan valintaa. Lisäksi LG:n soundbar-kaiuttimet ovat yhteensopivia Googlen, Alexan sekä Apple Airplay 2:n kanssa.

27,75 €/kk
Yhteensä 999,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

999,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus