LG SQC2 Soundbar
LG SQC2 Soundbar
LG SQC2 Soundbar
LG SQC2 Soundbar
LG SQC2 Soundbar
LG SQC2 Soundbar
LG SQC2 Soundbar
LG SQC2 Soundbar

LG SQC2 Soundbar

  • Tyylikäs soundbar-kaiutin ja langaton subwoofer
  • ASC takaa oikean äänen kaikelle sisällölle
  • TV:seen sopiva muotoilu

LG SQC2 Soundbar-kaiutin ja langaton subwoofer tarjoavat upean äänentoiston ilman johtoja. ASC lupaa oikean äänen mille tahansa sisällölle ja Auto Sound Engine takaa tasapainoisen äänen. Bluetooth-yhteydellä varustettu soundbar täydentää televisiosi upeaa muotoilua.

LG SQC2 Soundbar ja langaton subwoofer täydentää katselukokemuksen

Tyylikäs LG SQC2 Soundbar täydentää televisiosi äänentoistoa ja näyttää yksinkertaisesti upealle. Ääni herää juuri sillä hetkellä, kun siirrät sen soundbar-kaiuttimeen. Sijoita langaton subwoofer paikkaan, jossa se soi parhaiten ja näyttää upealle, ilman huolia johtosotukuista.

Tasapainoinen ääni kaikelle, mitä katsot

Mukautuva ASC-äänenhallinta analysoi sisältöjä reaaliajassa. Kun ASC tunnistaa, että kuuntelet keskustelua, se säätyy tarjoamaan kristallinkirkkaan puheäänen. Kun se tunnistaa toimintaa, se korostaa bassoa lisäpotkuun. LG:n Auto Sound Engine optimoi äänesi mille tahansa äänenvoimakkuudelle ja säilyttää tarkat taajuudet. LG SQC2 Soundbar tarjoaa sopivan äänen tasapainon riippumatta äänenvoimakkuudesta.

Ohjaa LG SQC2 Soundbaria television kaukosäätimellä

LG Soundbarin mukana tulee kaukosäädin, mutta voit halutessasi käyttää televisiosi omaa kaukosäädintä. LG SQC2 Soundbar tottelee mm. LG:n, Sonyn, Philipsin, Panasonicin ja Samsungin kaukosäätimiä.

11,08 €/kk
Yhteensä 399,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

399,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus