1. Kuvaaminen
  2. NITEforce
  3. NITEforce Outlaw 30 MP 4K 4G -riistakamera
NITEforce Outlaw 30 MP 4K 4G -riistakamera
NITEforce Outlaw 30 MP 4K 4G -riistakamera
NITEforce Outlaw 30 MP 4K 4G -riistakamera
NITEforce Outlaw 30 MP 4K 4G -riistakamera
uutuus

NITEforce Outlaw 30 MP 4K 4G -riistakamera

  • Etäohjattava riistakamera 4G-yhteydellä
  • Tarkat 30 MP:n kuvat ja 4K-videot
  • Tallennus sovelluksella tai muistikortille

Etäohjattava NITEforce Outlaw on erinomainen valinta riistakamerakäyttöön ja valvontaan. Nopealla 4G-yhteydellä saat kuvat ja videot kätevästi puhelimeesi. Tallennus ja kameran asetusten muokkaaminen hoituvat etänä ilmaisen LinckEazi-sovelluksen kautta. Terävät 30 MP:n kuvat ja 4K-videot takaavat yksityiskohtaisen kuvanlaadun. Tarkka PIR-liiketunnistin havaitsee kohteet jopa 18 metrin etäisyydeltä. Paristokäyttöinen kamera on yhteensopiva myös ulkoisen akun ja verkkovirtalaitteen kanssa.

.

NITEforce Outlaw 30 MP 4K 4G -riistakamera havaitsee kohteet tarkasti

Nopea liikkeentunnistus tekee NITEforce Outlaw -kamerasta oivallisen riistan tarkkailuun, sekä yleiseen valvontakäyttöön. Nopealla 0,2 sekunnin vasteella varustettu PIR (passiivinen infrapuna) -liiketunnistin huomaa eläimet ja ihmiset tarkasti jopa 18 metrin etäisyydeltä. Etuosassa oleva kaksituumainen näyttö tekee katselukulman suuntaamisesta helppoa, sekä mahdollistaa myös asetusten säätämisen suoraan kamerasta.

Nopealla 4G-yhteydellä kuvat ja videot lähettävä NITEforce Outlaw 30 MP 4K 4G -riistakamera

SIM-korttipaikalla varustettu NITEforce Outlaw -riistakamera tukee nopeita 4G-yhteyksiä, joka mahdollistaa kuvien ja 15 sekuntia pitkien äänellisten videoiden lähetyksen suoraan puhelimeesi. Ilmainen LinckEazi-sovellus on kattava valvontakeskus, jolla ohjaat ja seuraat yhtä tai useampaakin kameraa mistä vain. Kuvat ja videot on mahdollista tallentaa sovelluksen pilvipalveluun, tai erikseen hankittavalle muistikortille.

Paristoilla, ulkoisella akulla sekä verkkovirralla toimiva riistakamera

NITEforce Outlaw -riistakamera tarvitsee toimiakseen 12 kpl tavallisia AA-alkaliparistoja. Pidempiä käyttöjaksoja, tai vakituisempaa valvontaa varten se sisältää myös ulkoisen virtaportin, johon on mahdollistaa liittää 6 V- tai 12 V -jännitettä käyttävä ulkoinen akku tai verkkovirtalaite. Pienen kokonsa ja maastokuvioidun pintansa ansiosta kamera on helppo sijoittaa luontoon huomiota herättämättä.

279,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus