1. Älykellot ja hyvinvointi
  2. OnePlus
  3. OnePlus Watch 2 -älykello
OnePlus Watch 2 -älykello, Radiant Steel
OnePlus Watch 2 -älykello, Radiant Steel
OnePlus Watch 2 -älykello, Radiant Steel
OnePlus Watch 2 -älykello, Radiant Steel
OnePlus Watch 2 -älykello, Radiant Steel
OnePlus Watch 2 -älykello, Radiant Steel

OnePlus Watch 2 -älykello, Radiant Steel

  • Vahva ja tyylikäs älykello jopa 100 tunnin akunkestolla
  • Edistyksellinen unen, terveyden ja liikunnan seuranta
  • Huipputarkka paikannus kaksoistaajuus-GPS:llä

OnePlus Watch 2 -älykello pitää sinut aina aikaasi edellä. Se yhdistää näyttävän muotoilun, vahvan rakenteen, uskomattoman akunkeston sekä erinomaisen tarkkuuden niin paikannuksessa, kuin monipuolisessa hyvinvoinnin seurannassa. Ota suunta kohti terveellisempiä elämäntapoja - helposti ja tyylikkäästi.

OnePlus Watch 2 -älykello - tyyliä joka on tehty kestämään

Ominaisuuksiensa sekä tehojensa lisäksi OnePlus Watch 2 tekee vaikutuksen elegantilla muotoilullaan ja laadukkailla materiaaleillaan. Naarmuuntumattoman safiirilasin ja ruostumattoman teräsrungon ansiosta se kestää ongelmitta kovatkin olosuhteet. Veden- ja pölynkestävyydeltään ATM5- ja IP68-luokitukset ansainnut kello sopii mainiosti myös uintiin ja ulkoiluun. Pitkäikäisen kestävyyden takeena toimii lisäksi Yhdysvaltain armeijan käyttämän MIL-STD-810H-standardin mukaisten testien läpäisy.

Jopa 100 tunnin akunkesto ja tuki VOOC-pikalataukselle

Watch 2:n poikkeuksellisen pitkän akunkeston takana ovat tehokas 500 mAh:n akku, sekä kaksoissuorittimen mahdollistama edistyksellinen virranhallinta. Täyteen ladattuna se kestää peruskäytössä jopa 100 tuntia, tai aktiivisessa käytössä parhaimmillaan 48 tuntia. Virransäästötila puolestaan riittää jopa 12 päiväksi. OnePlussan tehokkaan VOOC-pikalataustekniikan avulla kellon täysi lataus vie vain tunnin. Kiireenkin yllättäessä ainoastaan 10 minuutin lataus tarjoaa virrat koko päivän tarpeisiin.

Wear OS -käyttöjärjestelmä pitää Google-sovellukset ja -palvelut aina käsillä

Sujuvampaa arkea käden käänteessä. Android-yhteensopiva OnePlus Watch 2 sisältää Googlen Wear OS -käyttöjärjestelmän, joka tuo Google-sovellukset ja -palvelut - kuten Google Mapsin, Assistantin, Walletin ja Calendarin - kätevästi suoraan ranteeseesi. Kellon yhdistäminen Android-älypuhelimeen on helppoa ja nopeaa laitteiden välisen synkronoinnin ansiosta.

OnePlus Watch 2 tarkalla kaksoistaajuus-GPS-paikannuksella

OnePlus Watch 2:n avulla löydät aina määränpäähäsi. Kello on varustettu erittäin tarkalla kaksoistaajuus-GPS-paikannuksella, jossa kahden erillisen antennin ansiosta se pystyy vastaanottamaan GPS-signaaleja L5- ja L1-lähteistä täysin itsenäisesti. Yhdistelmä mahdollistaa tarkat sijaintiin perustuvat toiminnot, sekä vähentää mahdollisuutta virheille ja signaalin katoamiselle.

Edistyksellinen unen ja terveyden seuranta

Terveytesi seurannassa ja hyvinvointiasi edistävien elämäntapojen ylläpidossa OnePlus Watch 2 on luottokumppanisi, sillä se pystyy monipuolisesti keräämään ja analysoimaan terveystietoa Android-yhteensopivassa OHealth-älypuhelinsovelluksessa. Watch 2 tarjoaa myös kattavat ominaisuudet unen seurantaan, mittaamalla sen eri vaiheita ja pisteyttäen sen laadun. Kello osaa myös seurata hengityksesi tiheyttä, arvioida kuorsaustasi ja mitata happisaturaatiotasoasi.

Yli sata erilaista urheilutilaa nostavat harjoittelun uudelle tasolle

Edistykselliset tekniset ominaisuudet, kuten kaksoissuoritin, kaksoistaajuus-GPS-paikannus ja monipuoliset sensorit tekevät OnePlus Watch 2:sta ihanteellisen apuvälineen urheilusuoritusten tarkkaan seuraamiseen. Watch 2 sisältää yli 100 eri urheilutilaa, tehden siitä täydellisen valmentajan ja treenikumppanin, jonka avulla otat treenaamisesta kaiken irti lajissa kuin lajissa.

329,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

Väri

Radiant Steel
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus