1. Puhelimet ja lisälaitteet
  2. PanzerGlass
  3. PanzerGlass Privacy -näytönsuojalasi iPhone 14/13/13 Pro -puhelimille
PanzerGlass Privacy -näytönsuojalasi iPhone 14/13/13 Pro -puhelimille

PanzerGlass Privacy -näytönsuojalasi iPhone 14/13/13 Pro -puhelimille

  • Iskunkestävä näytönsuojalasi tietosuojasuodattimella
  • Tarjoaa näkösuojan ja takaa yksityisyytesi
  • iPhone 14-, iPhone 13- ja iPhone 13 Pro -malleille

PanzerGlass Privacy -näytönsuojalasi takaa yksityisyytesi. Tiedonsuojasuodattimella varustettu näytönsuoja tekee puhelimen ruutusi käytännössä näkymättömäksi muille ja samalla suojaa puhelimen näyttöä iskuilta ja naarmuilta. Sopii iPhone 14-, iPhone 13- ja iPhone 13 Prolle.

PanzerGlass Privacy -näytönsuojalasi iPhone 14:lle, iPhone 13:lle ja iPhone 13 Prolle

Yksityisviestit, pankkitiedot, PIN-koodit ja salasanat. PanzerGlass Privacy -näytönsuojalasin ansiosta salaisuutesi ja tärkeät tietosi pysyvät turvassa kun olet junassa, bussissa, kahvilassa tai toimistolla. Näytönsuojalasissa on tietosuojasuodatin, jonka ansiosta sivustakatsojat eivät tahtomattaankaan näe puhelimesi näyttöä. Näytönsuojalasi sopii iPhone 14:lle, iPhone 13:lle sekä iPhone 13 Prolle.

Karkaistu näytönsuojalasi suojaa iskuja ja naarmuja vastaan

Teräväreunaiset pöydät tai putoaminen kivikovalle jalkakäytävälle eivät ole enää ongelma. Iskunkestävä PanzerGlass Privacy -näytönsuoja tarjoaa korkealuokkaisen pudotussuojan Näytönsuojassa on likaantumaton ja antibakteerinen pinnoite, joka vähentää sormenjälkiä ja tappaa jopa 99,99 % tavallisimmista pinnan bakteereista.

Näytönsuoja on helppo asentaa

Lisäksi PanzerGlass Privacy -näytönsuoja on helppo asentaa. Myyntipakkauksessa on mukana EasyAligner, jonka ansiosta näytönsuojalasin asennus on yksinkertaista ja helppoa. Näytönsuojalasi peittää puhelimen koko etupinnan, mutta jättää tilaa myös puhelimen suojakuorelle. Näytönsuojalasi toimitetaan FSC-merkityssä kierrätyspakkauksessa.

37,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

37,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus