1. Televisiot ja lisälaitteet
  2. Philips
  3. Philips 4K LED Ambilight TV PUS8108
Philips 4K LED Ambilight TV PUS8108, 65"
Philips 4K LED Ambilight TV PUS8108, 65"
Philips 4K LED Ambilight TV PUS8108, 65"
Philips 4K LED Ambilight TV PUS8108, 65"
Philips 4K LED Ambilight TV PUS8108, 65"
Philips 4K LED Ambilight TV PUS8108, 65"
Philips 4K LED Ambilight TV PUS8108, 65"
Philips 4K LED Ambilight TV PUS8108, 65"

Philips 4K LED Ambilight TV PUS8108, 65"

  • Vaikuttava 65” 4K LED TV Ambilight-taustavalolla
  • Terävä kuva ja todentuntuinen Dolby Atmos -ääni
  • Upea kuvanlaatu leffoihin, sarjoihin, pelaamiseen

Mitä haluat katsoa? Kerro toiveesi Philips 4K LED Ambilight TV:lle ja sen sisäänrakennetulle Alexalle ja uppoudu draamaan vangitsevan Ambilight-taustavalo kanssa. Smart TV:ssä terävä 4K Ultra HD -kuva sekä todentuntuinen Dolby Atmos -äänentoisto.

Philips 4K LED TV vaikuttavalla Ambilight-taustavalolla

Ambilight-televisiot ovat ainoita televisioita, joiden näytön takana olevat LED-valot reagoivat katsottavaan sisältöön ja upottavat sinut TV:tä ympäröivän värikkään valon hehkuun. Ambilight muuttaa katsomiskokemuksesi: TV näyttää kokoaan suuremmalle ja pääset syvemmälle suosikkiohjelmiisi, -leffoihin ja -peleihin.

Tukee kaikkia keskeisimpiä HDR-muotoja

Philips 4K LED TV PUS8108-sarjan televisio tuottaa kaikkeen katselemaasi kirkkaan ja terävän kuvan sekä eloisat värit. TV tukee kaikkia keskeisimpiä HDR-muotoja, joten HDR-sisältö tukee kaikkia keskeisimpiä HDR-muotoja, joten katsomasi sisältö näkyy yksityiskohtaisen tarkasti myös kuvan tummissa ja kirkkaissa kohdissa.

Nauti leffateatteritasoisesta kuvasta ja äänestä

Dolby Vision- ja Dolby Atmos -tekniikoiden ansiosta leffat, sarjat sekä pelit näyttävät ja kuulostavat upealle. Nauti kuvasta sellaisena kuten elokuvan ohjaaja sen tarkoitti. Unohda pimeät kohtaukset, joiden tapahtumista ei saa selvää. Kuule jokainen sana tarkasti ja nauti aidonkuuloisista äänitehosteista.

Ohjaa Philips Smart TV:tä äänikomennoilla

Philips Smart TV:n avulla löydät kaiken nopeasti. Onko sarja kesken? Jatka katseluasi suoraan aloitusnäytöltä. Etsitkö uutta katseltavaa? Selaa eri kategorioita tai selaa ehdotuksia suosituimmista suoratoistopalveluista. Tai valitse haluamasi ääniavustaja. Puhu television Alexalle painamalla kaukosäätimen painiketta. Voit myös ohjata televisiota Googlen älykaiuttimilla.

Philips Smart TV valmiina konsolipeleihin

HDMI 2.1 takaa viiveettömän pelikuvan sekä sulavan grafiikan, jotta sinä saat kaiken irti pelikonsolistasi. Philips Smart TV:ssä on VRR-tuki ja lyhyen viiveen asetus, joka käynnistyy automaattisesti kun käynnistät konsolin. Ambilightin pelitila tuo pelaamiseen lisää jännitystä.

Tyylikäs Philips 4K LED TV Ambilight-taustavalolla

Philips 4K LED TV Ambilight -television käytännössä reunukseton ruutu sopii sisustukseen. Kapea tummanharmaa jalusta on juuri sopivan kokoinen soundbar-kaiuttimen asentamista varten. TV:n pakkaus on FSC-sertifioitua kierrätyspahvia ja painomateriaalissa on käytetty vain kierrätyspaperia.

15,25 €/kk
Yhteensä 549,00 €30 pv alin hinta 649,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

Näytön koko

  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus