1. Älykoti
  2. Philips
  3. Philips Hue Dimmer Switch -himmennin
Philips Hue Dimmer Switch -himmennin

Philips Hue Dimmer Switch -himmennin

  • Langattomasti asennettava himmennin
  • Toimii myös valojen kaukosäätimenä
  • Himmennä ja kirkasta huoneen valo

Himmennä tai kirkasta huoneen valaistus. Philips Hue Dimmer Switch -himmentimellä säädät valaistusasetuksia ja huolehdit parhaasta mahdollisesta valaistuksesta eri vuorokaudenaikoina. Kiinnitä helppokäyttöinen Hue-himmennin seinään tai magneettiseen pintaan. Himmennin toimii myös valojen kaukosäätimenä.

Paristokäyttöinen Philips Hue Dimmer Switch -himmennin

Ohjaa Philips Hue -älyvaloja nopeasti ja helposti Philips Hue Dimmer Switch -himmenninkytkimellä. Yhdellä painikkeen kosketuksella himmennät tai kirkastat huoneen valaistuksen, sytytät ja sammutat valaisimet sekä määrität valaistusasetukset. Mukana tulevan teipin ansiosta voit asentaa paristokäyttöisen himmentimen mihin tahansa.

Himmennin toimii täydellisesti Philips Hue Birdge -sillan kanssa

Philips Hue -himmentimessä on valmiiksi määritellyt valaistustilat. Neljän valmiin tilan avulla vaihdat sopivan valon lukemiseen, rentoutumiseen, piristymiseen sekä keskittymiseen tarkoitetun valaistusvaihtoehdon välillä. Tai luo yhteys erikseen myytävään Philips Hue Bridge -siltaan ja lisäät kytkimeen suosikkivalaistuksesi ja luot täydellisen valon vuorokaudenajan mukaan.

22,00 €
Sis. alv 24 %
22,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus