1. Älykoti
  2. Philips
  3. Philips Hue Lightstrip Plus V4 -perusosa, 2 metriä
Philips Hue Lightstrip Plus V4 -perusosa, 2 metriä
Philips Hue Lightstrip Plus V4 -perusosa, 2 metriä
Philips Hue Lightstrip Plus V4 -perusosa, 2 metriä
Philips Hue Lightstrip Plus V4 -perusosa, 2 metriä

Philips Hue Lightstrip Plus V4 -perusosa, 2 metriä

  • Kaksimetrinen Philips Hue -valonauha
  • Muotoile, leikkaa ja pidennä
  • Bluetooth-ohjaus

Parimetrisellä Philips Hue Lightstrip Plus V4 -valonauhalla luot upean tunnelmavalon ja viihdekokemuksen. Tuo mihin tahansa kotiisi upean värillisen valon joustavalla valonauhalla, joka sisältää virtalähteen. Yhdistä leikattava ja pidennettävä valonauha Hue Bridge -siltaan ja saat käyttöösi kaikki Philips Hue -älyvalaistustoiminnot.

Monipuolinen Philips Hue Lightstrip -valonauha

Valonauha tarjoaa tasaisen valon sekä suuren 1 600 lumenin valotehon, joten käytä Philips Hue -valonauhaa sisustus- tai yleisvalaistuksessa. Luo kirkas epäsuora valo tai miellyttävä opastevalaistus portaikkoon. Valittavanasi on jopa 16 miljoonaa eri väriä ja lukuisia eri valaistusvaihtoehtoja, joilla muutat huoneen tunnelmaa.

Muotoile, leikkaa tai pidennä tarpeen mukaan

Philips Hue Lightstrip -valonauha muotoutuu ja taipuu tilan mukaan. Voit leikata valonauhan sopivaksi, eivätkä ylijäämäpala mene hukkaan, vaan nauhan mukana saat liittimen, jolla liität irti leikatun nauhapalan toiseen Lightstrip-yksikköön. Voit pidentää valonauhan jopa 10 metrin pituiseksi jatkopaloilla.

Amazon Alexa-, Apple HomeKit- ja Google Assistant -yhteensopiva

Ohjaa Bluetooth-valoja Philips Hue -sovelluksella. Jos käytössäsi on Google Nest- tai Amazon Echo -laite, Philips Hue toimii myös Alexan ja Google Assistantin kanssa, joten ohjaa valaistustasi halutessasi äänikomennoilla. Lisäämällä erikseen myytävä Hue Bridge -silta, liität järjestelmään yli 50 älyvaloa, automatisoit aikatauluja ja lisäät liiketunnistimet sekä älykkäitä kytkimiä.

89,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

89,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus