1. Älykoti
  2. Philips
  3. Philips Hue Play -älyvalaisinpalkin laajennuspaketti
Philips Hue Play -älyvalaisinpalkin laajennuspaketti, Valkoinen

Philips Hue Play -älyvalaisinpalkin laajennuspaketti, Valkoinen

  • Täydennä valaisinpalkkia lisävalon avulla
  • Sisältää lisävalon Philips Hue Play -järjestelmään

Philips Hue Play -älyvalaisinpalkin laajennuspaketilla täydennät valaisinjärjestelmääsi yhdellä lisävalolla. Valitse sopiva väri 16 miljoonasta väristä ja nauti valotehosteista. Aseta valaisinpalkki lattialle, anna sen seistä kaapin päällä tai asenna TV:n takapaneeliin ja anna seinän kylpeä valossa.

Philips Hue Play -älyvalaisinpalkki luo tunnelmaa

Kiinnitä Philips Hue Play -älyvalaisinpalkki seinään tai televisioon. Tai sijoita se mille tahansa tasolle vaaka- tai pystysuunnassa. Monipuolinen älyvalo on täydellinen tunnelmanluoja olohuoneeseen, TV- tai pelihuoneeseen sekä työtilaan.

Sisusta kotisi älykkäällä tunnelmavalolla

Vaihda huoneen tunnelmaa napinpainalluksella. Valittavanasi on yli 16 miljoonaa väriä ja 50 000 eri sävyä energisoivasta kylmästä aina lämpimän valkoiseen. Muuttamalla valaistusta korostat ainutlaatuisia hetkiä, luot juhlatunnelmaa ja rentoudut iltaa vasten.

Sisältää yhden Philips Hue Play -älyvalaisinpalkin

Myyntipakkauksessa on yksi Philips Hue Play -älyvalaisinpalkki, jonka liität valojärjestelmään. Et tarvitse ylimääräisiä virtajohtoja ja sillä voit kytkeä valaisimen osaksi Hue Play -älyvalopalkkia. Uppoudu leffojen, pelien tai musiikin maailmaan ja muunna olohuoneesi elokuvateatteriksi. Vain popparit puuttuvat!

Android- ja Apple-yhteensopiva älyvalojärjestelmä

Philips Hue Playn käyttö ei luo TV:n taakse johtorykelmiä, eikä vaadi useita pistorasioita. Voit kytkeä samaan virtalähteeseen kolme Hue Play -älyvalopalkkia. Liittämällä Philips Hue -valot siltaan, saat loputtomasti erilaisia valaistusmahdollisuuksia. Ohjaa valoja puhelimellasi tai äänelläsi, sillä Philips Hue toimii myös Amazon Alexan, Apple Homekitin ja Google Homen kanssa.

59,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

59,00 €

Väri

Valkoinen
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus