Pinkit päivät 19.-28.4. Katso tarjoukset!
  1. Älykoti
  2. Philips
  3. Philips Hue White A60 E27 -tuplapakkaus
Philips Hue White A60 E27 -tuplapakkaus

Philips Hue White A60 E27 -tuplapakkaus

  • Pehmeä valkoinen valo
  • Bluetooth-ohjaus ja himmennys
  • Mukana kaksi LED-älylamppua E27-kannalla

Tuo älyvaloa kotiisi. Philips Hue White A60 -älylamppu tarjoaa pehmeän valkoisen valon. Ne sopivat useimpiin valaisimiin ja Bluetoothin avulla mahdollistavat langattoman himmennyksen. Myyntipakkauksessa on kaksi LED-älyvaloa E27-kannalla

Philips Hue White A60 E27 -älyvalo tarjoaa miellyttävän pehmeän valkoisen valoon

Philips Hue -lamput tuovat kotiisi pehmeän valkoisen valon. Lamppujen kirkkaus on verrattavissa perinteiseen 60 W:n lamppuun, joten ne sopivat tunnelmavaloksi sekä lukuvaloksi. Ne ovat himmennettävissä, joten ne sopivat monenlaiseen käyttöön. LED-älylamppujen kanta on E27.

Liitä osaksi Philips Hue -järjestelmää

Ohjaa Philips Hue Bluetooth-sovelluksella kaikkia kotisi Hue-älyvalaisimia yhdistä huoneesta. Sovellukseen voit lisätä jopa 10 älyvaloa ja ohjata niitä näppärästi mobiilisovelluksella. Lisäämällä kotiisi erikseen myytävä Hue Bridge -silta, voit lisätä järjestelmääsi jopa 50 älyvaloa.  

Amazon Alexa-, Apple HomeKit- tai Google Assistant -yhteensopivat

Ohjaa Bluetooth-valoja Philips Hue -sovelluksella. Jos käytössäsi on Google Nest- tai Amazon Echo -laite, Philips Hue toimii myös Alexan ja Google Assistantin kanssa, joten ohjaa valaistustasi halutessasi äänikomennoilla.

29,00 €
Sis. alv 24 %
29,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus